Szeptemberben szülő kismamik, hogy vagytok?
Igaz, még van 25 nap a kiírt időpontig, de már a finis. Szóval már nem nagyon számolok vissza, egyszerűen csak várom a rajtot:-))
Olyan érdekes, mert amikor voltam vagy 22 hetes vagy kevesebb alig vártam, hogy a 24.hetet betöltsem és legyen esélye a babámnak a túlélésre.
Amikor odaértem a 28. hétben reménykedtem, hogy 60%esélye legyen, s utána a 95%ban, most meg már mindegy:))) majdnem mindegy.
Azért még 1-2 hetet töltsön csak bent:-)
Ma megyek a dokimhoz, még nem voltam nst-n pedig a 37. hetet töltöm maholnap. Nagyon jól. Vagyok, bár éjszaka fura fájdalmak törnek rám, de elkönyvelem annak, hogy normális.
Volt olyan éjszakám is, hogy minden résből folyt valami:-))) nagyon rosszul voltam!
De egészen jól vagyunk!
Kislányt várunk haza:-)
És te kérdező??
Még 14 nap van vissza. Már vágom a centit :)
Az alvással addig a percig nincs baj, amíg az éj közepén fel nem kell kelnem pisilni. Akkor nagyon fáj, ahogy a baba "rendeződik". Az elindulással vannak gondok.
Első babánk lesz, kisfiú, Ádám. Az utóbbi időben sokszor álmodom a szüléssel meg a babával. Már nagyon várjuk, férjem minden pisszenésemre ugrik, hogy " na beindult" :D Én meg mindig lelombozom, hogy csak rúgott egyet.
Nekem is 2-3 napja fájdogál a pocim, hol jobban hol kevésbé. Jó lenne ha már kibújna :)
Sziasztok!
Nekem 4.babám, már 1 héttel túlhordtam... A dokim nem foglalkozik velem, holnap megyek másik kórházba, a főorvoshoz, nézze meg, és írja ki a császár időpontját.
Amúgy ezt leszámítva jól vagyok. 3 lány után egy fiúcska érkezik hozzánk.
De néha fura, mert rámtörnek sírógörcsök, meg már érzem, ahogy ékelődik be a kicsi, hasmenésem van (állítólag a szülés előjele, bár ilyenem még nem volt), keményedek... és reménykedek benne, hogy a héten már a karomban tarthatom!
Kitartást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!