Hogy vagytok kismamik akik h1n1 ellen beoltatták magukat? Tanácsolják de én még mindig nem merem.
Hogy vagytok nem lett baj?Ti mi alapján döntöttetek?
Ki ajánlotta nektek hogy igy döntöttetek?Segitsetek dönteni mit csináljak?Nem szeretnék semmiképp rosszat a kisbabámnak csakis a legjobbat influenzás szinte még sztem soha nem voltam sok gyümölcsöt c vitamint szedek de mindenki azt tanácsolja hogy adassam be magamnak.Sgitsete dönteni Csajok köszönöm.
28 hetes kismama.
Én szegedi vagyok, aznap oltattam amikor minden klinikán látogatási tilalmat rendeltek el. Akkor már úgy gondoltam, hogy ilyet pánikkeltésből nem csinálnak, csak ha komoly a gond. A párom eü-s, az egyik ismerős doktornő oltott be, de előtte megkérdezte a szülészetet, hogy javasolják e az oltást. Igen, mindenképpen javasolják kismamáknak (sőt a doktornő még majdnem le is szidott, hogy miért nem korábban oltattam, mert a védettség még 10 nap, 2 hét... én meg 32 hetes vagyok)
Azt is mondta, hogy így a bab is védettséget kap, amire egyébként nincs más lehetőség, ha megszületik nem zárhatom be.
Nem volt és azóta sincs semmi problémám, még az oltás helyét sem érzem.
Én csak a saját kálváriámat, okaimat írtam le, ezt senki nem tudja eldönteni helyetted. (-:
Most mondták a tv-ben,hogy a vírus ellen a vitamin annyit segít mint a vakbélgyulladáson a borogatás-SEMMIT!!Ez egy nagyon erős vírus képzeld el ha megkapod mit okozhat a babádnak?Az oltás nem élő vírust tartalmaz!!Nálam minden rendben a babával,tegnap voltam 4d-n.Én nem kockáztatok!
26 hetes 2 hónapja oltott kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!