Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ehetek e camambert sajtot?...

Ehetek e camambert sajtot? Tudom h nem tanacsoljak, de mennyi az esely ra h liszteriozisom lesz?

Figyelt kérdés
2008. júl. 21. 11:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igazából az a helyzet, hogy a külső penészréteg okozhet problémát..és nem csak nálad, hanem későbbiekben a babánál.

Inkább kerüld, én is bosszankodom, mert utáltam, de terhesség előtti hónapokban, valahogy rászoktam és nagyon ízlik, de mivel tanultam a nemespenész élettanáról ezért inkább nem javaslom..a pics jellegű nemespenészes szalámi is pont ezmiatt nem ajánlott!

Amúgy mivel lágy sajt ezért a penészrészecskéi a belsejében is jelen vannak, tehát nem jó teória, ha meghámozod..

Sajnos most jobb megvonni magadtól, de nem biztos hogy nálad pl gond lenne..nincs garancia.

2008. júl. 21. 11:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát én csak nemrég hallottam róla hogy nem jó terhesen ilyet enni, és nagyon sokat megettem belőle, hetente többször is,és nem lett semmi bajom, most 31 hetes vagyok.
2008. júl. 21. 11:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors es megnyugtato valaszokat>>en is a terhessegem elott kicsivel szoktam ra az izere ....gondolom akkor nem baj h csak ettem 1 kis falatkat.
2008. júl. 21. 11:59
 4/4 anonim ***** válasza:

nem lesz baj!

A rendszeresség válthat ki problémát..egyszeri alkalom csak annak okozna gondot aki eleve érzékeny..pl a mogyoró is ilyen..

Megnyugodhatsz.

Első válaszoló

2008. júl. 21. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!