Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képes semmit tenni ez ellen? Mit tanácsoljak neki?
Sajnos voltam hasonló helyzetben, tizenkét évig éltem együtt a volt vőlegényemmel, aki szintén távol tartott mindenkitől a lelki zsarolás minden eszközét bevetve. Sajnos vannak emberek, akik ki akarják sajátítani maguknak a párjukat és ha látják, hogy ezt a párjuk el is viseli, akkor képesek a végletekig elmenni. Én azt tanácsolnám, hogy fogjatok össze és beszéljetek a lánnyal, hogy azzal, hogy valakinek párkapcsolata alakul ki valakivel, még a barátok ugyanúgy az élete részévé válnak.
Nem szabad hagyni, hogy ennyire függjön valakitől, mert ha elveszti azt a valakit, senkije sem marad. Ezt kellene megértenie. Lehet, hogy most nagyon szerelmes, de idővel a szerelem lángja csillapodni fog és akkor nagyon fogja hiányolni a barátokat.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a fiúnak vannak e barátai és csak a lánnyal ilyen önző vagy ő is csak a barátnőjének él?
:D
ez k.rva vicces, persze groteszkül, de én azt mondom hogy az átlag társadalom generációról generációra satnyul, és úgy szertem látni az igazamat ^^
régen a nők harcoltak az egyenjogúságukért, elérték amit el kellett, mondjuk még mindég van hova fejlődni, de Istenes a helyzet.
és akkor kis 16 éves pici lány szegény ki van szolgáltatva egy kisfiúnak :D
sok minden volt velem ma, de ezt olvasni :DDD
nem semmi.
Önvédelemről hallottatok már? azt vágod hogy egy embernek nem kell eltűrnie semmit? a büszkeség mond még valamit a korosztályodnak? :/
a tanács pedig..
dobja a fajankót mi mást tanácsolnál? :P
és ha ilyen kis kiszolgáltatott természetű tanuljon önvédelmet. az is segíteni fog neki.
na erre szokták azt mondani: "néma gyereknek..."..sztem a pasi nem is tudja hogy ez zavarja a lányt..ha egyszer nem beszél róla..az is lehet h azt hiszi hogy tetszik a csajnak hogy enyire félti, meg védi ...-.-
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!