Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem képes semmit tenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képes semmit tenni ez ellen? Mit tanácsoljak neki?

Figyelt kérdés
Nagyon aggódom a barátnőm miatt. Úgy kb 9 hónapja van neki barátja és azóta nagyon megváltozott. Régen életvidám lány volt mostanában pedig gyakran van rossz kedve. A barátja nem engedi neki,hogy velem barátkozzon,meg mondja neki,hogy hova mehet és hova nem. A barátnőm persze jóban van velem titokban és néha ha már nagyon nembírja ki akkor elpanaszolja nekem,hogy mi is van. Mondja hogy mennyire nem jó ez így,de nem szakít vele. Talán azért nem teszi mert annyira szereti? Sajnos nemtudja megbeszélni se vele a dolgokat mert nemtudja hogyan tegye. A barátnőm 16 éves.
2011. febr. 10. 21:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha fél tőle, összefoghatnátok páran, hogy megvédjétek.
2011. febr. 10. 21:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem úgy fél tőle. Hanem nemmeri megmondani,hogy mit szeretne.
2011. febr. 11. 21:34
 3/10 anonim ***** válasza:

Sajnos voltam hasonló helyzetben, tizenkét évig éltem együtt a volt vőlegényemmel, aki szintén távol tartott mindenkitől a lelki zsarolás minden eszközét bevetve. Sajnos vannak emberek, akik ki akarják sajátítani maguknak a párjukat és ha látják, hogy ezt a párjuk el is viseli, akkor képesek a végletekig elmenni. Én azt tanácsolnám, hogy fogjatok össze és beszéljetek a lánnyal, hogy azzal, hogy valakinek párkapcsolata alakul ki valakivel, még a barátok ugyanúgy az élete részévé válnak.

Nem szabad hagyni, hogy ennyire függjön valakitől, mert ha elveszti azt a valakit, senkije sem marad. Ezt kellene megértenie. Lehet, hogy most nagyon szerelmes, de idővel a szerelem lángja csillapodni fog és akkor nagyon fogja hiányolni a barátokat.

Azért arra kíváncsi lennék, hogy a fiúnak vannak e barátai és csak a lánnyal ilyen önző vagy ő is csak a barátnőjének él?

2011. febr. 12. 23:08
 4/10 A kérdező kommentje:
A fiúnak vannak barátai,és épp ez a gond,hogy neki meg nemengedi,hogy legyen. Felvette azt az ötletet is,hogy majd ő megmondja,hogy kivel barátkozhat.
2011. febr. 12. 23:12
 5/10 anonim ***** válasza:
És így is megéri neki, vagy csak nem mer szakítani?
2011. febr. 12. 23:14
 6/10 A kérdező kommentje:
Állandóan azt hajtja,hogy mennyire nem jó ez igy neki,de nem szakit vele,nem tesz semmit.
2011. febr. 12. 23:22
 7/10 anonim ***** válasza:

:D

ez k.rva vicces, persze groteszkül, de én azt mondom hogy az átlag társadalom generációról generációra satnyul, és úgy szertem látni az igazamat ^^

régen a nők harcoltak az egyenjogúságukért, elérték amit el kellett, mondjuk még mindég van hova fejlődni, de Istenes a helyzet.

és akkor kis 16 éves pici lány szegény ki van szolgáltatva egy kisfiúnak :D

sok minden volt velem ma, de ezt olvasni :DDD

nem semmi.

Önvédelemről hallottatok már? azt vágod hogy egy embernek nem kell eltűrnie semmit? a büszkeség mond még valamit a korosztályodnak? :/

2011. febr. 12. 23:37
 8/10 anonim ***** válasza:

a tanács pedig..

dobja a fajankót mi mást tanácsolnál? :P

és ha ilyen kis kiszolgáltatott természetű tanuljon önvédelmet. az is segíteni fog neki.

2011. febr. 12. 23:53
 9/10 anonim ***** válasza:
De miért nem mer szakítani? És mi az, hogy nem engedi neki a pasi, hogy találkozzon a barátnőivel? Megöli, vagy mi? A barátnőd mondja meg a barátjának, hogy merre járt, pl. találkozott veled, találkozott fiú barátokkal. Az az állat szépen kidobja a barátnődet, és vége a rémálomnak. 22/N
2011. febr. 13. 00:32
 10/10 anonim ***** válasza:

na erre szokták azt mondani: "néma gyereknek..."..sztem a pasi nem is tudja hogy ez zavarja a lányt..ha egyszer nem beszél róla..az is lehet h azt hiszi hogy tetszik a csajnak hogy enyire félti, meg védi ...-.-

20/L

2011. febr. 13. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!