Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Erről miért nem kérdez senki?...

Erről miért nem kérdez senki? Olyan logikus lenne?

Figyelt kérdés
Lehet hogy csak én vagyok tudatlan, de minden nap újabb és újabb kérdések vannak a szülés folyamatáról. De a baba megszületése után még "meg kell szülnünk" a placentát. Ez hogy zajlik? Fájdalommal jár? Mennyi ideig tart?
2009. nov. 26. 08:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

azért nem ír erről senki disszertációt, mert a szülés után úgy van már az ember lánya, hogy kész, itt a baba, gőgicsél, minden mindegy. Hatalmas hormonbomba robban fel ilyenkor és ezeknek a hormonoknak a nagyrésze olyan mint egy "kábítószer". A lepényt 1-2-3 kisebb nyomással ki lehet nyomni, vagy ki is tudják venni.Az már szinte semmiség a szüléshez képest.

2009. nov. 26. 08:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Általában az orvos kicsit megnyomja a hasat,h könnyebben kijöjjön,de semmi fájdalommal nem jár,csak kicsusszan,villámgyorsan megvan.
2009. nov. 26. 08:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy ez a téma inkább a SZÜLÉS rovatban jön elő!!Bár nem biztos,azt még nem nézegetem!

16 hetes

2009. nov. 26. 08:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én pl nem is emlékszem rá, hogy ez hogy történt. Egyszercsak kérdezte a doki, hogy akarom e látni a méhlepényt, és ott tartotta a kezében. De hogy hogy került oda? Egyáltalán nem fáj és nem is túl emlékezetes dolog. A babához képest!
2009. nov. 26. 09:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem megszültem,hanem kimasszírozták belőlem.Nem fájt.Nekem megmutatták,hogy:Nézze,ez már jó érett volt. :-/
2009. nov. 26. 10:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Amikor már azt kell kinyomni már annyira mindegy mert túl vagy az egészen és felszabadul az a sok adrenalin. Nekem kicsusszant magától, szóltok hogy nyomni kellene, de mire levegőt vettem addigra már a kezében volt. Anyukámat viszont műteni kellett mert nem vált le neki, 2 szülésnél is.
2009. nov. 26. 11:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Az "utóméhösszehúzódások" kicsusszantják a legtöbb esetben észrevétlenül. Ezen ne aggódj! :))
2009. nov. 26. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!