Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyömrői vagyok, de sajnos...

Gyömrői vagyok, de sajnos gondom van a nőgyógyászommal. Ti kihez jártok és hová? Egy olyan orvost szeretnék, aki nem úgy tekint rám, mint élete 248. kismamájára, hanem magyaráz, kérdez, mesél egy kicsit.

Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 09:02
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Szia! Ha nem kérdezel mit meséljen? hófehérke és a hét törpét???Meg mit magyarázzon? Bp-est térképét. Szoból ért az ember.NEM???az én dokim azt szereti ha minnél többet kérdezek!!!!!
2009. jan. 21. 09:54
 2/6 A kérdező kommentje:

Pl. ha megkérem, hogy mondja meg a pontos kort, méretet, születési időt, akkor ne ez legyen a válasz: "Dehát maga már kiszámolta, nem?"

Az 1. válaszoló menjen inkább smasszernek!

2009. jan. 21. 10:43
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Mi a probléma kislány???
2009. jan. 21. 11:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia. Én Dr. Kelemen Csabához járok, a Szt. Jánosban dolgozik, a magánrendelése a Kodály köröndnél, a hősök tere mellett van, péntek délutánonként. 4 hetente járok hozzá. 12 hetes és 18 hetes ultrahangra a kórházba küldött, de akár hányszor megyek hozzá, ő is mindig csinál, s képet is kapok róla. (Mondjuk mindig szólok hogy kérek egyet!)

Az asszisztense szokott időpontot kérni vérvételre a MÁV kórházba, ami a Podmoniczky útcában van. Tök jó, mert megmondja hogy ekkor meg ekkkor hány órára menjek, oda megyek, szólítanak, s túl is vagyok rajta, nem kell órákat sorban állni. 7000Ft egy rendelés nála. Fiatal, szimpatikus vidám doki. Bármit kérdezek tőle, mindig válaszol, én le is tegeződtem vele, nem sokkal idősebb lehet nálam, úgyhogy ne köszönjön nekem csókolomot :D

Szóval én csak ajánlani tudom, eddig minden ok vele, bár még van 5 hetem szülésig, arról még nem tudok véleményt mondani, hogy ott milyen :D

www.drkelemencsaba.hu

2009. jan. 21. 11:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia!én is ebben a cipőben jártam,egy magándokihoz de csak két alkalomig birtam elviselni a stílusát!elmenntem nálunk a kórházba és láss csodát ott sokkal rendesebbek voltak velem mit a magándoki!elmondtak mindent amit tudni akartam,végighallgatta..és ez nekem nagyon jol esett és még péntembe se került! 15 hetes kismama
2009. jan. 21. 12:32
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a hasznos válaszokat. Kelemen Csabát megnézem.

Az legutóbbi válaszolónak: jelenleg én sem fizetek, sima szakrendelésére járok. Eddig összesen 4-szer voltam nála, és legutóbb adtam neki önszántamból pénzt (titkon reméltem, hátha ezzel motiválom).

2009. jan. 22. 11:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!