Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Férfiasabb mentalitású,...

Férfiasabb mentalitású, terhes hölgyek?

Figyelt kérdés

A nagy átlaghoz képest úgy érzem, hogy jóval férfiasabb a gondolkodásmódom, inkább realista, mint érzelmi beállítottságú vagyok.

A becézett szavak, elérzékenyülés távol áll tőlem.

Szívesen beszélgetnék, ismerkednék hasonló beállítottságúakkal. Májusra vagyok kiírva, első gyerek - így nem vagyok túl tapasztalt a babákkal kapcsolatban.

2013. dec. 20. 19:18
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Mi február elejére várjuk a babát. Hát igen a simogatás...én nem is tudom nekem elég kellemetlen de mindenki késztetést érez rá, ha meg szólok akkor én vagyok a fura...de jó, hogy itt nem (bár kevesebb magyarázkodás, ha kibírom azt a néhány mp-et) :D ....amitől én speciel kivagyok: pocaklakó, poci(ka), ja meg amikor úgy köszönnek nekem hogy szia pocak...meg, hogy: hogy van a pindurka - ezektől kész vagyok :D Mi Bp mellett lakunk.
2013. dec. 20. 22:30
 32/46 anonim ***** válasza:
Sziasztok èn jüniusra vagyok kiírva. Jelenlef csak parazitakènt emlegetem, azt hittem eddig hogy különc vagyok, de hàtha mègsem. Semmi anyai ösztönt nem èrzek....
2013. dec. 20. 23:06
 33/46 anonim ***** válasza:

Jaj de jo hogy nem vagyok egyedül!

sziasztok!

Marc közepére vagyok kiirva. mondjuk én sajnos valamiért elalélok a babáktol miota terhes vagyok de csak a szépektől. Kb ennyiben kimerült a hormon szint valtozasom. Mondjuk én amugy is szeretem a gyerekeket sok vesz körül,de nem nagyon gügyögök nekik. Főleg azért mert tök ciki meg mivan ha ugy yanul meg beszélni....huu... kiakadok a pocaklakoktol nekem is mindig a buckalakok jutnak eszembe. Anya kérdi mindig hogy van a pindurka én meg mondom biztos jol mert mozog,szoval él... kb ennyi.

A szüléstöl annyira nem parazok(még). Olyan nem volt még h bennmaradt, szoval muszaly lesz ha félek ha nem. Valahogy csak kiszedik, és alltalaban tulélhetö szal majd lesz v.hogy.

Becenevet kapott mert nem akartam a névválasztason veszekedni. Szoval Bubu a neve... De mivel tudjuk mostmar h lany igy a nevén szolitjyk.

A minap olvastam itt egy kérdést hogy 10.hetesen nem nő a hasa!?? normalis? hát.....huh... én odairtam h gondoljon bele mekkorat szokott kakálni(csunyaszoért mar moderaltak eccer) és az nagyobb mint most a baba,mégse laccik hogy volt e mar wcn vagy sem...

Én sem fogom a párom apának szolitani. A hassimogatasrol ne is beszéljünk....hu....mikor hozzaérnek (váratlanul szo nélkül) akkor megijjedek és összerandul a hasizmom. mindenki azthiszi pont rugott... mar csak annyit mondok ra nem rugott hanem elugrott.

Alig varom hogy a kezemben legyen és én is ugy vagyok vele hogy majd csak belejövünk ebbe a szülő dologba hisz visszavaltani nem lehet..

2013. dec. 20. 23:34
 34/46 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Jajj jót nevetem így hajnalban :) Nálam most az a sláger hogy miért nem hordok terhes kismamas ruhákat?biztos,nem élvezem a terhességet.....mondom nekik mert még jók rám a ruhaim,akkor biztos belegyomoszolom magam :) Meg hogy miért nem simizem a pocakom?Mikozotok hozzá?Nekem az intim,ha együtt vagyunk a párommal akkor simizzuk eleget.Én szlovákiai vagyok és április 9re vagyok kiírva.Jaj a szülés téma,szinte naponta mondnak nekem rémtörténeteket,pedig nem vagyok rá kíváncsi.Félek tőle nagyon,főleg hogy minnél közelebb kerülök hozzá,de lesz ami lesz
2013. dec. 21. 06:07
 35/46 anonim ***** válasza:
az okés hogy ne becézgessünk meg minden de azért parazitának hívni a babádat egy kicsit dúrvának tartom! mintha nem is akarnád azt a gyereket!
2013. dec. 21. 06:22
 36/46 anonim ***** válasza:
Dehogynem küszküdtünk èrte eleget. Dr Houseban hallottam anno,ès nagyon talàlónak èreztem màr akkor is, főleg hogy miòta megvan totàl tönkrementem, kis vitaminmàniàs. Nem győzöm pótolni az anyagaim :-),ès energia szintem is elèg lent van, legutóbb a sajàt tàrgyam zh-tatàsàn aludtam be....
2013. dec. 21. 06:43
 37/46 A kérdező kommentje:

Szigorúan biológiai szempontból tényleg parazita, a definíció illik rá. Ha nem az lenne, akkor dugdoshatnánk fel magunknak a csirkecombokat, meg az oxigénpalackokat...

Tőlem a férjem egyik idős hölgy ismerőse kérdezte nagy mosollyal, hogy "és mennyi idős vagy?". Mondom 30. A férjem kapcsolt, korrigált, hogy 5 hónapos (terhes) vagyok.

A babafing - na, ne szépítsük :) - tényleg fontos, mert ha szélgörcsöt kap, akkor neki fáj, neked meg az órák óta tartó ordítástól a fejed. Kettőtök érdeke lesz, hogy szélmentes legyen. Felnőttnél sem kellemes, ha vissza kell tartani és feszíti a beleket.

Székletet meg azért kell vizslatni, mert ha a mennyisége/állaga változik, az betegségre utalhat. Egyéb kommunikációs eszköz híján ebből derül ki a leggyorsabban, ha gáz van a baba emésztésével.

Az első egy év nevelését igyekszem a kutyanevelésből felszedett a tudásomra alapozni, nagyjából pont annyira fogunk tudni kommunikálni egymással.

Elég sok az egészségügyis a családban, barátok között, úgyhogy anatómiából és egyszerűbb betegségekből már profi vagyok.:)

2013. dec. 21. 07:08
 38/46 anonim ***** válasza:
:-) ja igen biológus vagyok, lehet itt a baj.
2013. dec. 21. 07:16
 39/46 A kérdező kommentje:
Technikailag hasonlóan működik, mint a fagyöngy, nem? :) Rácsatlakozik a gazdatestre és szívja belőle a tápanyagokat, gazdatest nélkül életképtele (a magzatra gondolok, nem a csecsemőre!). De én nem vagyok biológus, javíts ki, ha valahol félrement a gondolatmenetem. :)
2013. dec. 21. 07:35
 40/46 anonim ***** válasza:

33as vok. mi is sokat küzdöttünk érte, mar most szeretem,imadom. Csak ezek a cukiságok valamiért hidegen hagynak. terhesek vagyunk,mennyi idősek v.unk, jolvagyunk,vigyazzunk magunkra,ez a kiralyi többes ez....huh... meg ügye tejci cici büfike pukika kakika pisike .nekem mellem van,tejwm lesz,a guerekem enni/szopni fog,és mar most utasellatonak illetve tejtermelőnek hivom magam néha, a férjem meg csak néz,és szerinte mindig kismamának kéne lennem mert sokkal nyugodtabb és felszabadultabb vagyok..na meg attol tudok még kiakadni ha ugy szolitanak egy gyereket hogy a neve utan ott a baba jelző. a csaladban van egy kislany akit nevezzünk klaudianak. na most kiskoratol diababa volt a "hivoneve" és mikor megtanult beszélni igy hivta magát....uh...na az kiakasztott. oké ne hivjuk a teljes nevén,becézzük de ami sok az.... sok...nekem legalabb is.

én unokaöcsémmel is kiskora ota ugy beszélek mint egy felnöttel. sőt idiota történeteket is ugy mondok el mintha a haveromnak mondanam. hisz nem hülyék söt a gyerekek okosabbak mint a felnöttek. igy ugyvagyok vele megérdemlik hogy normalis kommunikaciot gyakoroljunk velük szemben. szerintem. meg nem visz ra a lelek hogy üngyüribüngyüri......

igen valoszinü hogy az elején csak annyira értjük egymast mint a kutyakat,de azért ha rosz helyre ürit ne nyomd bele az orrát :-D

2013. dec. 21. 09:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!