Férfiasabb mentalitású, terhes hölgyek?
A nagy átlaghoz képest úgy érzem, hogy jóval férfiasabb a gondolkodásmódom, inkább realista, mint érzelmi beállítottságú vagyok.
A becézett szavak, elérzékenyülés távol áll tőlem.
Szívesen beszélgetnék, ismerkednék hasonló beállítottságúakkal. Májusra vagyok kiírva, első gyerek - így nem vagyok túl tapasztalt a babákkal kapcsolatban.
De tenyleg, itt mär olyat is olvastam, hogy ma nem fingott a gyerek, nagy baj lehet?
Egy gyereknek minden nap kell ilyet csinälni?
Jo hogy itt van a GYK.
Eleg nehez lesz elsöre, mert ferjemnek is elsö gyerek, ö azt mondta hogy az elsö 2 honapban csak alszanak.Igaz ez?
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy rátok találtam, jókat nevettem a válaszok elolvasásán. 9.-hát nálad potyogtak a könnyeim a röhögéstől.
Na de hogy a kérdésre válaszoljak, a gügyögéstől én is ki tudok borulni, sőt egy kolléganőm azt mondta szerinte én nem is örülök igazén a babának, mert még nincs beceneve, meg semmi ilyesmi.
Én Csongrád megyéből írok nektek,szintén májusra várjuk első babánkat.Betegségem miatt az első pár hónap nagyon kritikus volt,nem is éltem bele magam a gyerek dologba.Kicsit haragudtam is magamra,amiért nem akartam gyereket és gondoltam,ha ez miatt nem marad meg,akkor nem tudom mi lesz.Férjem annál inkább akart.Már 3 éve szeretett volna babát,mire rámondtam,hogy legyen.(ennyi idő kellett hozzá,hogy megfelelő dokit találjak)Ezt az örömöt nem fogom tőle elvenni.Nagyon boldog :-)
Család is várja,egyetlen unoka lesz mindkét részről(sajnos többiek hitel miatt vagy munka nélkül nem tudnak vállalni)
A védőnőtől azért az jól esett,mikor kiderült,hogy külterületen élünk,elkezdte ecsetelni,hogy a birkák,tehenek stb milyen baj forrásai lehetnek és hasonlók.Ekkor közöltem,hogy köszönöm,hiába van pár ezer négyzetméteres telkem,de félig parkosítva van,nem óhajtom legelőként használni és a garázsban sem tervezek disznóólat nyitni.Ezen kívül trágyát sem használunk,mivel a kertben nem termelünk.Kicsit furán nézett,de ráhagyta.család látogatáskor pedig ledöbbent,hogy van fürdőszobánk is többek közt :-)
A gügyögést elengedem a fülem mellett egy bizonyos pontig,ha kiakaszt,akkor beszólok valami frappánsat(arra a kérdésre,hogy a baba hogy van azt szoktam felelni,hogy kérdezd meg,nekem nem nyilatkozik; vagy nemes egyszerűséggel azt,hogy nem panaszkodik)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Az ilyen gügyögős kéréseknél félek, hogy elvetélek...
Tipikus...baboca, kuki nuni, dokibäcsi, pindurkäm
Ha szupcsi az ulcsihangos gépecske, akkor megmondja a dokibácsi. Ha régi szarcsi, akkor nem bizti.
A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/6 ma 18:57 Privát üzenet
Na ennel van meg lejjebb???
Most jön fel a pizza. Muszáj ilyet idelinkelni?:)
Nekünk is van két kutyánk. A gyerek hátsó lába c. történethez fűznék még hozzá vmit: én az első gyereket hosszú ideig következetesen az állatorvoshoz vittem. (mármint szóban)
Egy típusú többesszámot bírok elviselni: álmosak, fáradtak, nyűgösek vagyunk. Na, ez előfordul.
De amikor megkérdezik, hogy "hány fogatok van?", akkor gondosan kiszámolom, hogy 34. És van, aki még ki is igazít, hogy "de én a gyerek fogait kérdeztem". Hát, komám, nem azt kérdezted.
Kitartás mindenkinek, mert még végtelen mennyiségű T/1-et és olyan beceneveket/szavakat fogtok hallani, hogy 3 nap kínzás után sem jutna olyan eszetekbe!
Mindenkinek kellemes ünnepeket!!!
Én nem vagyok terhes, de van három gyermekem, abból egyik baba még, és csak jelezni akartam, hogy hiába szültem, nem váltam üngyürbüngyürré, és szintén frászt kapok a gügyögéstől a szopin keresztül a tejcsiig, ill. attól is, ha valaki többes szám első személyben beszél a gyerekéről. "Ma hatszor hamiztunk, ebből kettő szopcsi, de már szépen hammozza a főzit is. Büdit kaksizik tőle." -_-
Viszont valaki említette a kukit meg a nunit. Nos, itt is kuki van meg punci, de ezzel be is fejeződött a becézgetés. Ja, meg olykor cicim van, ha a nagyobbak kérdeznek a szoptatással kapcsolatban valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!