Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Férfiasabb mentalitású,...

Férfiasabb mentalitású, terhes hölgyek?

Figyelt kérdés

A nagy átlaghoz képest úgy érzem, hogy jóval férfiasabb a gondolkodásmódom, inkább realista, mint érzelmi beállítottságú vagyok.

A becézett szavak, elérzékenyülés távol áll tőlem.

Szívesen beszélgetnék, ismerkednék hasonló beállítottságúakkal. Májusra vagyok kiírva, első gyerek - így nem vagyok túl tapasztalt a babákkal kapcsolatban.

2013. dec. 20. 19:18
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

De tenyleg, itt mär olyat is olvastam, hogy ma nem fingott a gyerek, nagy baj lehet?

Egy gyereknek minden nap kell ilyet csinälni?

Jo hogy itt van a GYK.

Eleg nehez lesz elsöre, mert ferjemnek is elsö gyerek, ö azt mondta hogy az elsö 2 honapban csak alszanak.Igaz ez?

2013. dec. 20. 20:53
 22/46 anonim ***** válasza:
Hát az a kis lyuk lesz 10 centi :D Én már a 2. gyerekemet várom :)
2013. dec. 20. 20:57
 23/46 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy rátok találtam, jókat nevettem a válaszok elolvasásán. 9.-hát nálad potyogtak a könnyeim a röhögéstől.

Na de hogy a kérdésre válaszoljak, a gügyögéstől én is ki tudok borulni, sőt egy kolléganőm azt mondta szerinte én nem is örülök igazén a babának, mert még nincs beceneve, meg semmi ilyesmi.

2013. dec. 20. 21:00
 24/46 anonim ***** válasza:

Én Csongrád megyéből írok nektek,szintén májusra várjuk első babánkat.Betegségem miatt az első pár hónap nagyon kritikus volt,nem is éltem bele magam a gyerek dologba.Kicsit haragudtam is magamra,amiért nem akartam gyereket és gondoltam,ha ez miatt nem marad meg,akkor nem tudom mi lesz.Férjem annál inkább akart.Már 3 éve szeretett volna babát,mire rámondtam,hogy legyen.(ennyi idő kellett hozzá,hogy megfelelő dokit találjak)Ezt az örömöt nem fogom tőle elvenni.Nagyon boldog :-)

Család is várja,egyetlen unoka lesz mindkét részről(sajnos többiek hitel miatt vagy munka nélkül nem tudnak vállalni)

A védőnőtől azért az jól esett,mikor kiderült,hogy külterületen élünk,elkezdte ecsetelni,hogy a birkák,tehenek stb milyen baj forrásai lehetnek és hasonlók.Ekkor közöltem,hogy köszönöm,hiába van pár ezer négyzetméteres telkem,de félig parkosítva van,nem óhajtom legelőként használni és a garázsban sem tervezek disznóólat nyitni.Ezen kívül trágyát sem használunk,mivel a kertben nem termelünk.Kicsit furán nézett,de ráhagyta.család látogatáskor pedig ledöbbent,hogy van fürdőszobánk is többek közt :-)

A gügyögést elengedem a fülem mellett egy bizonyos pontig,ha kiakaszt,akkor beszólok valami frappánsat(arra a kérdésre,hogy a baba hogy van azt szoktam felelni,hogy kérdezd meg,nekem nem nyilatkozik; vagy nemes egyszerűséggel azt,hogy nem panaszkodik)

2013. dec. 20. 21:07
 25/46 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Az ilyen gügyögős kéréseknél félek, hogy elvetélek...

2013. dec. 20. 21:13
 26/46 anonim ***** válasza:

Tipikus...baboca, kuki nuni, dokibäcsi, pindurkäm

Ha szupcsi az ulcsihangos gépecske, akkor megmondja a dokibácsi. Ha régi szarcsi, akkor nem bizti.

A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad.

# 4/6 ma 18:57 Privát üzenet

Na ennel van meg lejjebb???

2013. dec. 20. 21:21
 27/46 anonim ***** válasza:

Most jön fel a pizza. Muszáj ilyet idelinkelni?:)

Nekünk is van két kutyánk. A gyerek hátsó lába c. történethez fűznék még hozzá vmit: én az első gyereket hosszú ideig következetesen az állatorvoshoz vittem. (mármint szóban)

Egy típusú többesszámot bírok elviselni: álmosak, fáradtak, nyűgösek vagyunk. Na, ez előfordul.

De amikor megkérdezik, hogy "hány fogatok van?", akkor gondosan kiszámolom, hogy 34. És van, aki még ki is igazít, hogy "de én a gyerek fogait kérdeztem". Hát, komám, nem azt kérdezted.

Kitartás mindenkinek, mert még végtelen mennyiségű T/1-et és olyan beceneveket/szavakat fogtok hallani, hogy 3 nap kínzás után sem jutna olyan eszetekbe!

Mindenkinek kellemes ünnepeket!!!

2013. dec. 20. 21:23
 28/46 anonim ***** válasza:
Ja csak most lättam, a välasziro ironikus volt a kerdezö szavai miatt
2013. dec. 20. 21:27
 29/46 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok terhes, de van három gyermekem, abból egyik baba még, és csak jelezni akartam, hogy hiába szültem, nem váltam üngyürbüngyürré, és szintén frászt kapok a gügyögéstől a szopin keresztül a tejcsiig, ill. attól is, ha valaki többes szám első személyben beszél a gyerekéről. "Ma hatszor hamiztunk, ebből kettő szopcsi, de már szépen hammozza a főzit is. Büdit kaksizik tőle." -_-

Viszont valaki említette a kukit meg a nunit. Nos, itt is kuki van meg punci, de ezzel be is fejeződött a becézgetés. Ja, meg olykor cicim van, ha a nagyobbak kérdeznek a szoptatással kapcsolatban valamit.

2013. dec. 20. 21:57
 30/46 anonim ***** válasza:
100%
#29, persze, ha a babádhoz beszélsz, vagy a gyerekeidnek mondasz valamit, akkor lehet punci, nuni, kukac, fütyi, bármi, hiszen mégsem mondhatjuk nekik, hogy "hímvesző és vagina" :D
2013. dec. 20. 22:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!