Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Férfiasabb mentalitású,...

Férfiasabb mentalitású, terhes hölgyek?

Figyelt kérdés

A nagy átlaghoz képest úgy érzem, hogy jóval férfiasabb a gondolkodásmódom, inkább realista, mint érzelmi beállítottságú vagyok.

A becézett szavak, elérzékenyülés távol áll tőlem.

Szívesen beszélgetnék, ismerkednék hasonló beállítottságúakkal. Májusra vagyok kiírva, első gyerek - így nem vagyok túl tapasztalt a babákkal kapcsolatban.

2013. dec. 20. 19:18
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Elazig: milyen nyelvterület? Német? Gondolom -chenre végződik minden végtagnév akkor :)
2013. dec. 20. 20:23
 12/46 A kérdező kommentje:

Eddig egy próbálkozás volt hassimogatásra, de nagyon vasvilla szemekkel nézhettem és hátrébb léptem. Ott kapcsolt az illető és visszarántotta a kezét.

Illetve volt még egy, férjem 90 éves nagymamája. Pechemre karfás székben ültem, felpattanni nem tudtam, mami meg kissé demens már - neki vicsorogva, de elnéztem. Pláne, hogy akkor már hatodszorra kérdezte meg, hogy terhes vagyok-e - 10 percen belül...

2013. dec. 20. 20:25
 13/46 anonim ***** válasza:
Az nemet.:D Händchen,füßchen....vääää megörülök.
2013. dec. 20. 20:27
 14/46 A kérdező kommentje:
Szüléstől mennyire vagytok betojva?
2013. dec. 20. 20:29
 15/46 anonim ***** válasza:
56%

múltkor az egyik ismerősöm éppen csak hozzáért a hasamhoz, mire én hangosan felszisszenve összegörnyedtem. 10 mp-ig úgy maradtam, addigra ő teljesen bepánikolt.

Ekkor mosolyogva kiegyenesedtem, és azt mondtam, hogy "többet ne". Iszonyat megkönnyebbült, és nem reckíroz azóta.

Anyai ösztönök bennem sincsenek, de bízok abban, hogy majd akkor és ott már tudni fogom, hogy mit kell tennem.

Lehet, hogy 9-szer csárén fog állni a pelenka, vagy becsusszan a kádba a baba, vagy töketlenkedem szoptatásnál, de majd tizedszerre összejön.

Egy védőnő egyszer azt mondta, hogy "csak ne ejtse le a gyereket! Minden mást kibírnak."

És ez a lényeg. Idővel összeszokunk a babával. Ők hozzánk edződnek, mi meg lassan kitanuljuk a mesterséget.

2013. dec. 20. 20:31
 16/46 A kérdező kommentje:

Ó, férjemet két napos babaként lerántotta a nővére kb 1 méter magasból. Rohantak vele a kórházba, ahol mosolygott a gyerekorvos, hogy "ilyenkor még rugalmasak a csontok, visszapattannak" :DD

Igen, a bénázástól én sem félek, ha nagyon elakadnék, ott van vagy 3-4 tapasztalt nőrokon, akit felhívhatok, hogy mi a tökömet kell most éppen csinálni.

De nálunk a férfiak elég "nőiesek", apámra hamarabb rábíznám a gyereket, mint saját magamra.

Férjemre pláne, neki hihetetlen érzéke van a gyerekekhez. Ő biztos jó anyja lesz, én meg majd igyekszem :)

2013. dec. 20. 20:35
 17/46 anonim ***** válasza:
61%

En nagyon be vagyok tojva.

Hohgyan jön ki a kis lyukon a 3 kilos gyerek????

2013. dec. 20. 20:36
 18/46 anonim ***** válasza:

En is mar terhesen ki tudtam borulni a szopi, tejci, cici szavaktol, aaaa. Most jon a masodik es az elsovel is teljesen jol atveszeltuk az elso ketevet ezen szavak nelkul :)))

Mi pont igy ereztunk a ferjemmel, amikor hazahoztuk, hogy azta, most aztan mi legyen??? Sztem ez teljesen normalis. En attol is kikeszultem, amikor az egy hetes fiammal setaltunk es rendre megallitottak, hogy vow, kisfiu biztos halalszerelmes (!) vagyok bele. Oooo...

Raadasul kutyank van mar evek ota, szoval nekem meg ebben is at kellett allnom, siman kozoltem a gyerekorvossal, hogy nezze meg a gyerekem hatso labat, mert van rajta valami fura folt :) ugy rohogtunk utana, hogy szegeny majdnem kiesett a kezembol :)

2013. dec. 20. 20:36
 19/46 anonim ***** válasza:
18as ez tök jo lehetett.:D
2013. dec. 20. 20:42
 20/46 anonim ***** válasza:
77%

3-4 tapasztalt nőrokon???

Viccelsz???

Hát itt a GYK!! :) Az itteni túlbuzgó kismamák mindent tudnak, még a pelenkacserét is képesek felírni másodfokú egyenletként.

Hátsó láb XD

Ezekért a pillanatokért élnek a gyerekorvosok :D

2013. dec. 20. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!