A 3. Babát hogy fogadták a nagyszülők?
Nagyon sajnálom:(
A férjem már az összeköltözésünkkor megmondta 3 gyereket akar. Most 2 fiúnk van, de én átestem egy súlyos betegségen, és erre hivatkozva+ hogy minden gyereknek kell vennünk lakást (!), anyósom szinte minden héten mondja, hogy elég nekünk 2 gyerek.
Amúgy anyám már a 2. gyerekre is azt mondta, hogy sok lesz, mert nem fogom bírni. Most a kicsi a kedvence:)
Tény én mindig 2 gyereket akartam, de most már elbizonytalanodtam, talán 1-2 év múlva mégis jó lenne szülni.
En mar lassan kezdek belebetegedni ebbe. Folyton ez a "de minek de mbol de hogyan de nem birod de mi lesz veled de de de de de....."
Mintha eletkeptelen lennek aki nem kepes ellatni a gyerekeit...
2.válaszoló vagyok.
Azt szeretném kérdezni h érted h orvosi segítséggel? Inszemináció vagy lombik?
Sikerült a szüleidnek lenyugodni?
Az 5. Inszeminacio sikerult.de elotte evekig jartunk havi rendszeresseggel a korhazba kivizsgalasokrra hogy mi lehet a baj. Gyogyszeres kezelesek petevezezo atjarhatosagi....
Perpillanat a helyzet ugy all, hogy nem hozzuk a picit szoba mert akkot a balhe kezdodik elorol :"(
Szegyelhetnek magukat h igy viselkednek. Egy kismamanak igy tonkre tenni a varandossagat. Persze majd ha megszuletik a kicsi jo lesz mert imadni fogja csak szegeny anyukat nyirjak ki teljesen mire megszul.
En vagyok az a valaszolo aki irta h az anyosa mar jo elore megtiltotta h lehessen masodik gyereke, na mar most 6-7 napja kesik hnap tesztelek, lehet nalunk is indul a balhe majd. Ez meg nem biztos, de emiatt aggodom csak h teherbe estem mert h anyosom mit muvel majd.
Kitartast iivanok neked tovabbra is. Probald tenyleg nem felvenni es ne is hozd szoba a sajat lelki bekedre gondolvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!