Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mikor mondtatok el a...

Ti mikor mondtatok el a fonokotoknek h babat vartok? Hany hetes voltatok? Hogy fogadtak?

Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 06:14
 1/10 anonim ***** válasza:
12. Őrült neki.
2013. szept. 16. 06:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Elég korán,6. héten.Muszáj volt,választ kellett adnom,hogy elvállalok-e valamit,ami majdnem a szülésemig tart majd,ezért nem tudtam kivárni a 12.hetet,de azt tettem volna,ha van lehetőségem.Vegyesen fogadta.Örült neki,de sajnálta,hogy nem én csinálom meg azt a munkát és most kereshet helyettem mást.
2013. szept. 16. 06:33
 3/10 anonim ***** válasza:
7. héten, az orvos barnázás miatt ágynyugalmat írt elő 1 hétre. Nem volt sem túl pozitív, sem túl negatív a fogadtatás.
2013. szept. 16. 08:39
 4/10 anonim ***** válasza:

12. hetes UH után.

Bekopogtam hozzá az irodába és elmondtam, mi a helyzet.

Örült neki, nagyon aranyos volt, jól fogadta.

2013. szept. 16. 08:57
 5/10 anonim ***** válasza:
6. héten. Akkor már egy hete otthon voltam, feküdtem vérzés miatt. Nem maradt abba, ekkor közölte a doki, hogy még legalább 2 hét fekvés, így kénytelen voltam elmondani, hogy miért leszek ilyen sokat távol. Hát, nem volt boldog, mert 7 fős csapatból akkor már volt egy kismama, előtte 2 nappal valaki felmondott, erre jöttem én a hírrel, aki akkor csak 5 hónapja voltam ott és mvoltak tervei a munkámmal... Végül 8 héten át feküdtem, mire felkelhettem, de le voltam gyengülve. 16. héten viszamentem és dolgoztam a 32. hétig. Hálás volt érte, hogy visszamentem még, nagy segítség volt neki, így békében "váltunk el" pár évre a búcsúztatómon azt mondta: "Minden jó, ha a vége jó!" Még egy csomó ajándékot is kaptam...
2013. szept. 16. 09:56
 6/10 anonim ***** válasza:
12 hetesen mondtam el. Szemtől szembe azt mondta, hogy örül neki, nagyon mézes-mázas volt, de a hátam mögött elmondott mindenfélének, akinek csak ahhoz van esze, hogy gyereket csináljon. És a mai napig ezt a játékot játszuk, hogy a szememben kedves, a hátam mögött meg lehord.
2013. szept. 16. 18:15
 7/10 anonim ***** válasza:

8 hetes voltam, mikor a közvetlen főnökömnek elmondtam, vagyis ő magától rájött (3 gyereket szült).

A nagyfőnök 12 hetesen tudta meg (nem tőlem), de csak annyit mondott, hogy "Várható volt".

2013. szept. 16. 21:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Hat en is ettol tartok. A nyaralasomrol ugy jottem vissza, h elmondom, de azon a heten tok szemet volt a fonokom indokolatlanul, pedig nyaralas alatt is kisegitettem online. 6 hetet voltam tavol. Azota huzom. A baj h ahol vagyok ferfi dominans ceg, mindenki csak egymasra mutogat, a vezer meg nem a legjobb nem ad iranymutatast csak akkor ha a kulfoldi partner cegtol jon a nyomas, akkor stresszel es mindenki hibas. nagyon sokaig nem tudom titkolni mert mar latszik, de mivel ferfiak a tobbsege nem tunik meg nekik fel, de akkor sem tudom sokaig huzni. Raadasul januartol mar nem szeretnek lenni.
2013. szept. 17. 09:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Megis miért kellene titkolni?
2013. szept. 17. 09:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne halogasd, mert vegul azert fog haragudni! Altalaban azt tartjak korrektnek, ha 12. het betoltesevel mar szol az ember lanya, h legyen ideje a cegnek felvenni es betanitani valakit. Minel kesobb szolsz, annal inkabb erzik azt, h kiszursz veluk. Ha meg bunkoznak veled, fenyegess be, h ido elott elmesz tappenzre, ha nem viselkednek veled normalisan. Na ezt ugy sem akarjak majd... Amugy a torveny is csak onnantol ved, ha mar bejelentetted. (irasban celszeru, h nyoma legyen)
2013. szept. 17. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!