Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 3. Babát hogy fogadták a...

A 3. Babát hogy fogadták a nagyszülők?

Figyelt kérdés
Nálunk épp botrány van:"(
2013. dec. 20. 16:51
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Botrány? De miért?!
2013. dec. 20. 16:54
 2/26 A kérdező kommentje:

"Minek?Ne tartsd meg!vetesd el!mibol tartod el!nem vagytok normalisak! Te sem vagy normalis!bolond hulye"..stb...

Pedig kulon haztartasban elunk. Ferjem dolgozik en tgyast elorol kapnam.

Nem ertem ezt a nagy ellenszenvet;(

Annyira sajnalom es annyira bant hogy nem ugy varjak mint sz elsot:"(

Most csak az anyagiakat es a nyugot latjak a kisbabamban:"(

2013. dec. 20. 17:02
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Ú ez durva!

Végülis felnőttek vagytok annyi babátok lehet amennyit akartok. Nekem még nincs babám küzdünk h legyen már 4 éve. Minden vágyam h szüljek.

De tudom azt is h az én szüleim se örülnének mert annó anya azt mondta h majd ráérek 30 évesen szülni.Nem akarok addig várni. Most 25 vagyok körülöttem már mindenki szült. Csak én vagyok ilyen béna h nem sikerül.

Ha szeretnétek azt a kisbabát ne foglalkozz vele kinek tetszik és kinek nem. Ha megszületik úgyis szeretni fogják.

Ne hagyd h más döntsön helyetted.

Boldog babavárást.

2013. dec. 20. 17:40
 4/26 A kérdező kommentje:

Nem hagyom persze;(

Csak rossz igy;(

Az elso babara mi is 4evet vartunk. Orvosi segitseggelsikerult

2013. dec. 20. 19:42
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csak a második jön, de a nagymamámnak, amikor mondtam, hogy terhes vagyok, az volt az első kérdése, hogy "megtartjátok?". Meg minek ebbe a világba még egy gyerek. Pedig, ő igazán érthetné, mert a húgommal mi ketten vagyunk és már egyik szülőnk sem él és olyan jó, hogy van tesóm, aki emlékszik a gyerekkorunkra!
2013. dec. 20. 22:42
 6/26 A kérdező kommentje:
:(
2013. dec. 21. 14:48
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is három van. Az én anyám is fintorgott, amikor bejelentettük. Engem mondjuk nem igazán érdekelt. Igaz, a férjem szülei támogattak nagyon (nekik is három gyerekük van).
2013. dec. 25. 21:08
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk örültek nagyon! Nekem 3kisfiam van, tesómnak 2, de nekik 7év korkülönbséggel, és nagyon sokáig úgy volt, hogy orvosilag nekik nem lehet több. De hálistennek mégis sikerült nekik is. De nem csak azért örültek pl szülei, mert hogy tesómnak csak 1gyereke volt sokáig- és hogy akkor nálunk lesz 3, egyébként is örültek nagyon. Bár tény, hogy anyu megigértette velem, hogy 4. nem lesz, mert nagyon aggódik értem! :)

Férjem anyukája is örült, nagyon, akkor ott még nem volt az öccsééknél gyerek. Azóta már ott is van.

Szóval jól vette mindenki.

HÁlistennek anyagilag beleférnek mind a hárman- sose mondták, hogy meggondolatlanság a 3gyerek nálunk.

Ja- és ti örültök neki? te és férjed, a meglévő gyerekek? Mert csak ez számít, ha ti szeretettel várjátok, akarjátok őt, akkor mindegy ki mit gondol. Természtesen bántó, hogy más nem örül annyira, de hidd el, ha majd megszületik, mindenki nagyon fogja szeretni!

2013. dec. 25. 21:33
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megértelek!

Nálunk naggyon durva volt, mikor bejelentettük. Mindent mondtak anyámék, mi lesz, ha vmi bajom lesz, ha itthagy a férjem 3 gyerekkel, hogyan járok majd szülőire, kettővel sem bírunk........stb, óriási balhé volt belőle, nagyon, de nagyon megbántottak. Szerintem arra ment ki a játék, hogy a stressztől talán majd elvetélek....

Annyira rosszulesett, hogy az öröm helyett ezt kaptuk tőlük.

Most már 3 hónapos a picim, jönnek, dajkálják, szeretik, de én nem tudom elfelejteni, ami akkor történt. Azt tudom, hogy egy percet nem fogom náluk hagyni, mint anno a 2 nagyot.

Szóval kitartás, és próbálj megnyugodni, hidd el ők is el fogják fogadni!

2013. dec. 25. 21:51
 10/26 A kérdező kommentje:

Mar kozel egy hete megmondtam es meg mindig fujtatnak;(

"Felelotlen vagyok, bolond,..stb"

Meg az ismerosei szerint (ennek is nagyon orulok h szetkurtolte) is felelotlen...stb

2013. dec. 26. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!