Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes kismamák!?

Gyöngyikee kérdése:

18 hetes kismamák!?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok? Voltatok már 18hetes ultrahangon,meséljetek minden rendben,megtudtátok a baba nemét? mocorog már a baba? :))

2013. dec. 19. 21:39
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia. Ma voltunk. Minden rendben csak van egy kis ciszta az egyik agyfeltekejeben, allitolag felszivodik majd. Egyebkent valoszinu hogy kislany :)

18+2 hkm

2013. dec. 19. 22:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem is tudtam hogy ilyenkor is lehetnek a babáknak cisztájuk..szegénykém :/ Te most tudtad meg a baba nemét vagy megmutatta magát előbb is? Amúgy gratulálok a kicsi lányhoz :)
2013. dec. 19. 22:20
 3/10 anonim válasza:
Szia!mi is tul vagyunk mßr a 18. Hetin, minden rendben hßla Istennek :) mßr a 12. Hetin mondtßk hogy kisfiu,most is megerösitették, persze nem 100%.. Neked kisfiu vagy kislßny?:)
2013. dec. 19. 23:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Én már 19 .vagyok.Jól vagyunk,minden rendben velünk,és megtudtuk,hogy kislány :) Érezhetően mozog már nekem egy jó pár hete,most már a párom is érzi ha fogja a hasam,2.baba.
2013. dec. 20. 06:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Èn tegnap voltam a genetikai uh-n, minden rendben. Nagyon aktív bàr èn alig èrzem. Mellsö fali a lepèny. A dokim szerint mindenkèpp kislàny, nincs herezacskó, de voltunk màr 4d-n ès ott tutira làttuk a fütyit. :) 18+3 km
2013. dec. 20. 07:51
 6/10 anonim ***** válasza:
1. Vagyok. Izgulok de hal istennek mindenhol azt olvasom hogy felszivodott :) mar 2 hete iszonyatosan rugdos, az apukaja is erzi.
2013. dec. 20. 08:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Sok babánál hallottam, hogy van ciszta a fejükben baba korukban ami felszívódik.

Én is voltam uh-on, minden rendben volt bár a szívét nem tudta sajnos rendesen megnézni, mert annyira ficergett, így emiatt vissza kell majd mennünk, de remélem semmi komoly. Kisfiú ami meglepett 2 kislány után :)

Már nagyon mocorog kívülről is lehet érezni.

2013. dec. 20. 08:26
 8/10 anonim válasza:
Mi is jól vagyunk. Hétfőn volt az Uh-, minden rendben van, csak nagyobb baba a koránál és ez meglepte dokit. Kisfiú lesz a szentem:))...elég biztosra mutatta, bár már tudtuk mégha nem is 100-ra,mert voltunk 4d-n 15 hetesen és ott már mondták. 2. baba ugyhogy én is elég korán éreztem már, már elég keményeket tud belesózni a pocakba:)aminek örülök,mert első kisfiammal nem voltak ilyen erős rúgások,valószinű több víz miatt, lepény ugyanugy hátsófali. 19+1 hetes km
2013. dec. 20. 11:15
 9/10 anonim ***** válasza:
18hetes vagyok, de majd csak 28-án megyünk dokihoz.Remélem kiderül,nagyon aktív a dokik szerint sajna még nem érzem,de túl súllyal kezdtem és első baba.
2013. dec. 20. 14:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Huha elég sokan érzitek már a babutokat :) remélem hamarosan én is érezni fogom :) Mi hétfön megyünk remélem megmutatja magát és minden rendben lesz :) majd megírom nektek hogy mi volt. Boldog Babavárást :)
2013. dec. 20. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!