Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen és mennyi magnéziumot...

Milyen és mennyi magnéziumot szedtek,18-20 hetes kismamák?

Figyelt kérdés
2013. dec. 17. 13:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Én magnéziumos pezsgőtablettát ittam napi 2 db-ot (375 mg volt a két tablettában). Az orvos nem javasolta külön a magnéziumot, mert nem voltak se keményedéseim, se görcseim, én inkább az idegeim miatt szedtem.
2013. dec. 17. 13:57
 2/5 anonim ***** válasza:

A 29. hétig 300-375 mg-ot. Amikor befordult a gyerkőc, akkor emelni kellett, most 800 körül szedek naponta.

Én mindent végigpróbáltam, nálam mind egyformán hat. Azt számold ki, hogy melyikből mennyibe kerül egy napi adagod, mert simán vannak 20szoros különbségek! Nekem a DM tablettái pont olyan hatásosak, mint a magnerot vagy a Sanofi MagneB6 és a töredékébe kerül.

2013. dec. 17. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:

szia!

Én magnerotot szedek a terhesség 6. hetétől napi 3X1-et. Most 27 hét és 5 naposak vagyunk.

2013. dec. 17. 15:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Én közép idöben Béres Magnéziumot szedtem.napi max.4db-ot,attól függöen,hogy mennyire fájdogált,szurkált.
2013. dec. 17. 19:35
 5/5 anonim ***** válasza:

20 hetesen még nem szedtem, de 24 hetes kortól napi 3x1000mg-ot.

Ha sokat keményedsz, görcsölsz, akkor érdemes szedni.

2013. dec. 17. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!