Angliai kismamak. Nem talatok magneziumot?
Sziasztok kismamak, tobbszor olvastam itt regebben, hogy senki sem talal itt Angliaba magne b6-ot. Gondoltam megosztom veletek, hogy tegnap a hollnad & barret termesztgyogyasz uzletben talatam. Van sima magnesium 100db-os ami 1.99£ (a weboldalukon nincs fent de az uzletben van ennyiert) van kulom b6 vitamin, igy ossze lehet combinalni a kettot ugyanit van magnesium citrate is es sok masfele vitamin amibol lehet valogatni.
Remelem segitettem annak aki nem talal. Ha van valaki itt aki esetleg Bristol vagy kornyeke akkor Holland & Barett uzletet a Cribbs Causeway shoppincenter-ben talal a foldszinten.
Szia!
Bar en Irorszagban vagyok, de az majdnem ugyanaz. :o) Par hete elfogyott az otthonrol hozott magneB6, igy hasonlo cipoben jartam. Oszinten, en egy taplalekkiegeszito uzletben talaltam egy asvanyi anyagos kiegeszitot. Nem csak Mg van benne, hanem egy csomo mas is. Tudom, kicsit furan hangzik "a gyuros bolt", de a sportolok is szednek ilyeneket. Ja, es joval olcsobb volt, mint a H&B. Csak majd nezd meg a napi szazalekot.
Udv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!