Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen vitamint szedtek kismamák?

Milyen vitamint szedtek kismamák?

Figyelt kérdés
Én a gravidát választottam, de szeretném kiegészíteni valamilyen kalcium készítménnyel, a fogaim megóvása érdekében. Calcium Sandoz pezsgőtabletta napi egy, szerintetek elég?
2013. dec. 17. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is gravidát szedek. Ha akarsz ihatsz, de egynél több nem kell.
2013. dec. 17. 18:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Elevitet szedek, és vas+c+folsav pezsgőtablettát iszok hetente 2-3x.
2013. dec. 17. 18:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is Gravidát szedek. Mellé vas+cink pezsgőtablettát, és kalciumot.
2013. dec. 17. 19:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Femibiont szedek + Neo ferro folgamma vasat :-)
2013. dec. 17. 19:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Femibion 400, magnerot, vas+c vitamint szedek
2013. dec. 17. 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is Gravidát szedtem a terhességem alatt. Mellé szedtem Omega-3-at.

Szerintem elég.

Bocsi az off-ért, de így ha már szóba került, nekem van egy majdnem egész doboz megmaradt Gravidám, 2014.08.-hóig jó. 77 darab és eladom szívesen, ha érdekel.(Persze olcsóbban, mint a patikában) Megvettem, mert úgy voltam vele, majd elfogy, de a doki leállította a vitamint az utolsó hetekre, mert nagy babát jósolt,(kiderült, a buksija volt nagy, és mellé hosszú combja volt, 3100grammal született) aztán szoptatás alatt sem kellett szednem, nem volt sokáig elég a tejem sajnos. Ajándékba adom mellé az Omega-3-at, így karácsonyra :)

2013. dec. 18. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!