12 hetes ultrahangon amnionszalag. Baj vagy nem?
Minden méret adat rendben csak a doki találta ezt a szalagot...
Nem tudom 12 hetes terhesség esetén ez mennyire veszélyes a babára?
Genetikai UH kell mennem és szükség szerint genetikai tanácsadásra.
Nekem is volt ilyen szalagom a 4.babánál. De szerencsére a méhem felső részében volt, ezért nem ért hozzá a babához, de a lánykám 8 héttel hamarabb született meg. Ha tovább marad bent, akkor nem kerülhette volna el a szalagot és a doki szerint ha hozzáért volna, olyan erős és "éles " tud lenni a szalag, hogy akár a végtagjában tett volna kárt a kicsinek :(
Nem akarlak ijesztgetni, de komoly dolog ez nagyon!!!!!
Köszi.
Kiváncsi vagyok mikorra kapok időpontot genetikai uhra....
Remélem előbb mint dokihoz kell mennem.
Tudom ,hogy komoly dolog ezért is érdekel.
Meg hát ilyet nem is hallottam előtte. Újdonság számomra. Persze aggódok de a babó remélem jól elvan és nem zavarja.
Az azért megnyugtat hogy minden más rendben van :-)
Most kaptam meg az időpontot: 2014.január 13.
ELŐBB KELL MENNEM VISSZA A DOKIMHOZ .... Na érdekes lesz..
Meg fogok őrülni addig....
Na új hír. Másik dokinál voltam legutóbb csaknem a haját tépte ,hogy semmi nincs még a kis könyvbe se labor se semmi...
14 hetesen... Amíg benn voltam a labor papírokat írta.
Szívhang okés. Az amnionszalag még megvan :-(
Ha megvan a labor mehetek vissza. Genetikára akkor kell mennem ha megvan a 18 hetes uh.
Nagyon szorítok, hogy addig felszívódjon!
Végül nem mész fizetős UH-ra addig?
Hogy-hogy nincsenek beírva az eredményeid? Vagy nem is voltál még laborban, EKG-n, stb? :O Nem adott a másik orvos beutalókat?
Úgy ahogy írtad kedves utolsó. Semmit nem adott beutalót. Másik dokihoz mentem.Elvileg február elején megyek magán uhra.Azt fogom vinni a genetikára ha addig nem lesz 18-20 hetes kötelező...
Remélem ez a doki jobb lesz...
Vérvétel is tegnap volt már AFP is... 2 HÉT MIRE MEGKAPJA A DOKI AZ EREDMÉNYT...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!