Ultrahangon mikor kapunk fényképet a babáról, vagy ez hogyan működik? Kérni kell, fizetni kell érte?
Figyelt kérdés
Az első babámat várom és majd most megyek 12. heti uh-ra,apukája külföldön van és szeretném neki megmutatni a bébit.Nem magánra megyek!!2013. dec. 11. 18:30
1/9 anonim válasza:
Gondolom, hogy ez mindenhol máshogy megy, de nálunk (Győr) 500,- Ft-ot fel kell adni csekken előtte.
2/9 anonim válasza:
Nekünk ingyen adott a doki mindig 2-3 darabot. (nem magán orvos) De mi kivételek vagyunk mert mindenki meglepődik ezen, hogy ilyen is létezik. Általában kérni kell és akkor adnak egyet. Kicsit ritkábban, de azért az esetek nagy részében fizetni kell érte és akkor adnak. Kicsit kevesebb helyen nincs papír a gépben, de ingyen lefotózhatod a telefonoddal és úgy lesz képed a babáról.
3/9 anonim válasza:
Én uh közbe szóltam a dokinak,hogy tud-e képet adni.Mondta,hogy nem.Akkor kértem meg őt,hogy telefonnal had fényképezzem le a monitort,és mondta hogy jó persze,megállítja majd a képet :)
4/9 anonim válasza:
Kérni kell a képet!!! Nálunk 1000Ft-ba kerül egy darab kép. De Genetikai uh-n kértem én is de ott valamiért nem adnak Nyíregyházán.
5/9 anonim válasza:
Miskolcon a Semmelweisbe jártam kismamaként.
Az első 2 UH-on kértem és adtak képet.
A 3.-on is kértem, akkor már azt mondták fizetni kell érte és a kezembe nyomtak egy csekket, hogy ha befizetem, akkor majd a következő alkalommal kaphatok képet.
De sokkal jobb ötlet, ha a párod közben lefotózza a monitort, vagy ahogy mi csináltuk, végigvideózza.
Megengedik és ingyen van a babamozi :))
6/9 anonim válasza:
Nekem is mindig adnak képet, pedig sima sztk. Kérni sem kell.
7/9 anonim válasza:
Nálunk 1000ft/ kép. Megcsinálják felmegyünka pénztárhoz fizetünk kapunk róla egy igazolást, vissza az uh-ra bekopogunk és kiadják a képet. Ez Pécs sztk
8/9 anonim válasza:
Lombikos kismama vagyok, Kaáliban mindig ingyen adtak, 12.heti genetikai uh-n Pécs Szülészeti Klinika: 1000 forint.
9/9 anonim válasza:
Felénk nem adnak de azt megengedte a doki ,hogy telefonnal lefotózzam a babát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!