Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes ultrahangon amnionsza...

12 hetes ultrahangon amnionszalag. Baj vagy nem?

Figyelt kérdés

Minden méret adat rendben csak a doki találta ezt a szalagot...

Nem tudom 12 hetes terhesség esetén ez mennyire veszélyes a babára?

Genetikai UH kell mennem és szükség szerint genetikai tanácsadásra.

2013. dec. 19. 09:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

ezt találtam

[link]

2013. dec. 19. 10:13
 2/21 A kérdező kommentje:

Köszi. Ezt megtaláltam én is. De amiket olvastam mindenkinél 18 meg 20 hetesen találták meg.

Ezért nem tudom,hogy mi van az én helyzetemben és babára nézve.

Miért nem vette észre pl a doki a 7. vagy 9. héten nem is értem ....

2013. dec. 19. 10:27
 3/21 anonim ***** válasza:

itt felmerül az is miért nem vették észre a többieknek a 12 héten..

Nem küldtek genetikára?

Most én is megijedtem rendesen....

2013. dec. 19. 10:42
 4/21 A kérdező kommentje:

Küldtek... Most hivom reggel óta a SOTE 1 klinikát ég nem értem el őket. Doki nekem amúgy ultrahangot kért állítólag ott nagyobb felbontású gép van...

Már a 4D UH IS ESZEMBE JUTOTT...

2013. dec. 19. 11:09
 5/21 A kérdező kommentje:
ÉG=MÉG
2013. dec. 19. 11:10
 6/21 anonim ***** válasza:
nekem az elsőnél volt, de csak a végén vették észre, ott azt mondta a doki akkor baj, ha nagyon közel van a babánál, mert elnyomhatja valamelyik végtagjának a fejlődését, nekem szerencsére semmit sem okozott. remélem veled is minden rendben lesz.
2013. dec. 19. 11:10
 7/21 A kérdező kommentje:
Tegnap "beszélgettem" babámmal,hogy legyen szíves kerülgesse ezt a szalagot... 12+2 hetes vagyok de tegnap mozgott. :-D
2013. dec. 19. 11:23
 8/21 anonim ***** válasza:
Nálunk a családban a sógornőmnél volt amnionszalag, neki is a 12. heti uh-n vették észre. Az elhelyezkedése alapján azt mondták, hogy remélhetőleg nem okoz majd gondot, de aztán később fel is szívódott, úgyhogy nála nem okozott semmi gondot. Arra viszont nem emlékszem, hogy ez mikor következett be...
2013. dec. 19. 11:46
 9/21 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Őt küldték bármerre ezzel a gonddal?

Nekem csak annyi mondott a doki,hogy meg kell nézni nem okoz e gondot a pici babánál.. Itthon olvastam a neten mit is okozhat hát szó mi szó infartus kerülgetett....

2013. dec. 19. 12:08
 10/21 anonim ***** válasza:
Nem, úgy emlékszem, hogy rendesen havonta járt csak uh-ra a dokijához, akkor nézegették. Bár ők a 12. héten kombinált genetikai uh-n voltak, és akkor is derült ki (ez ugye komolyabb, mint egy sima 12. heti uh), szóval nem kifejezetten emiatt. Annyit mondtak nekik, hogy majd figyelgetni kell, de már akkor is mondták, hogy felszívódhat.
2013. dec. 19. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!