Múlt héten megállapították a terhességem, ma pedig negatívat teszteltem. Ezek szerint elment a baba?
Nagyon sajnálom!! Nekem a tavalyi évem volt a legrosszabb , 3 babát vesztettem el , az elsőt 5 hetesen , majd a másodikat 8 hetesen , leállt a szive , és végül december 21.én kellett megszülnöm a harmadikat , 19 hetes terhesség volt , de leállt a szive a babának. Tudom , hogy ez most nem vigasztal , de hidd el az idő segiteni fog feldolgozni (bár tavaly én sem hittem benne), nekem egy évembe került tultenni magam rajta , most érzem ugy hogy bevállalok egy ujabb terhességet.
Nagyon sajnálom, ami veled történt!
borzasztóan sajnálom:( De mindennek oka van, biztosan beteg lett volna vagy valami, a természet szelekciója.
Könnyen teherbe esel amúgy? Nagyon régóta vágytok babára? Mindkettőtöknél minden rendben vagy valamelyikőtöknél vannak egészségügyi gondok? Csak azért kérdezősködöm, mert mint írtam én is keresztülmentem csomó mindenen és hátha tudok segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!