Múlt héten megállapították a terhességem, ma pedig negatívat teszteltem. Ezek szerint elment a baba?
Figyelt kérdés
6 hetes voltam múlt héten, pozitív teszttel, azért is mentem orvoshoz. Láttuk a petezsákot is. Mi történhetett???2013. dec. 17. 15:04
11/36 A kérdező kommentje:
Orsi, köszönöm, ezek szerint van remény, azt néztem, hogy a 6.héten még egy 25 ös nem biztos hogy kimutatja....hát, most ebben bízom. Közben utolértem az orvosom, azt mondta, reggeli vizeletből újra teszt, és ha az is halványabb mint az egy héttel ezelőtti, akkor sajnos baj van... :(
2013. dec. 17. 15:36
12/36 A kérdező kommentje:
ARRA gondoltam, hogy egy digitális teszt lehet hogy egyszerűbb lenne.....vagy nem???
2013. dec. 17. 15:37
13/36 A kérdező kommentje:
Ohhhh....félre értelmeztem a táblázatot... :(...ki kell hogy mutassa...xepil tesztem van itthon..reggel meg csinálom.
2013. dec. 17. 15:40
14/36 anonim válasza:
Tényleg csinálj még egyet. Már a 25-ösnek is pozitívnak kell lenni. Lehet, hogy kifogtál egy hibás tesztet. Drukkolok nagyon!
15/36 anonim válasza:
Én a helyedbe MOST bemennék az ügyeletre. Ne csak annyit mondj, hogy negatív a teszted, hanem, hogy nagyon görcsölsz vagy szédülsz, vagy kamuzz még valamit mert akkor komolyan vesznek, egy negatív teszttel nem biztos. Szóval a cél érdekében én ezt tenném, hogy megnyugodjak. A tesztek össze-vissza mutatnak mindent, az a biztos, ha uh-val megnéznek.
16/36 anonim válasza:
Én biztos nem tudnék várni, hanem tesztelnék egyet újra most pluszban elküldeném a férjem/párom boltba másik tesztért, hogy reggeliből is tesztelhessek. Viszont hallottam már olyat, hogy a teszt nem mutatott ki nagyobb terhességet, mert hibás volt. Korábban is X-epillel teszteltél?
17/36 anonim válasza:
Drukkolok , hogy ne legyen baj! Én a helyedben azonnal rohannék a legközelebbi helyre , ahol lehet tesztet venni , mert megőrülnék reggelig. Ird majd meg , hogy mi lett veletek!
18/36 A kérdező kommentje:
Hozott a párom egy másik tesztet, valami erasure...dm ből....azon látszik a csík, nem kell meresztgetni a szemem, de nem annyira mint az előző hetin... :(...hát reggel kiderül, majd akkor is tesztelek azért, mert az orvosom is azt mondta, reggeliből teszteljek inkább...hát, nagyon kíváncsi vagyok...csütörtökön pedig megnéz....
2013. dec. 17. 18:15
19/36 anonim válasza:
na akkor nem hiszem, hogy gond lenne max kifoghattál egy rossz tesztet. nem mindegyik tesztnél lesz nagyon sötét a tesztcsík. Mindenesetre szorítok!
20/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm! nagyon aranyosak vagytok!!! csütörtökön jelentkezem!
2013. dec. 17. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!