Múlt héten megállapították a terhességem, ma pedig negatívat teszteltem. Ezek szerint elment a baba?
Hát ne haragudj, de 6 lassan 7 hetes terhesen már a délutáni akárhányadik pisiből is le kéne ugorjon a két csík a tesztről. Ha egyik nega a másik meg halványabb mint a múlt heti, akkor valószínű megszakadt a terhesség, Mindenképp ÜGYELET! Én nem bírnám ki csütörtökig+ ráadásul egy ilyen idős terhesség nem is biztos hogy elmegy magától, úgyhogy mindenképp lásson orvos mert valószínű művileg kell befejezni.
Nem akarok vészmadárkodni, de én is így jártam márciusban, bár én még csak 5 hetes voltam és elment magától, nem kellett műtét hál istennek
Nekem az 5.heten delutanibol nagyon eros volt a csik.
Remelem nincs gond,de szerintem teszteles helyett menj orvoshoz,bar,ha baj van,akkor sajnos nagy valoszinuseggel nem tudnak semmit csinalni :(
Bízom benne hogy minden rendben van.
Mindenképp jelezz.
Sajnálom kérdező :(
De azért... Ilyen hozzáállással, és alapossággal, én nem venném 100%-ra amit az orvos mondott. Nem akarok hiú reményt kelteni egyáltalán, de mindenképp nézesd meg magad mással is. Már csak azért is, mert ha volt baba, de elvetéltél, akkor vérezned kéne, kitisztulni, és ha ez nem történik meg, súlyos komplikációk lehetnek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!