Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Múlt héten megállapították a...

Múlt héten megállapították a terhességem, ma pedig negatívat teszteltem. Ezek szerint elment a baba?

Figyelt kérdés
6 hetes voltam múlt héten, pozitív teszttel, azért is mentem orvoshoz. Láttuk a petezsákot is. Mi történhetett???
2013. dec. 17. 15:04
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Hát ne haragudj, de 6 lassan 7 hetes terhesen már a délutáni akárhányadik pisiből is le kéne ugorjon a két csík a tesztről. Ha egyik nega a másik meg halványabb mint a múlt heti, akkor valószínű megszakadt a terhesség, Mindenképp ÜGYELET! Én nem bírnám ki csütörtökig+ ráadásul egy ilyen idős terhesség nem is biztos hogy elmegy magától, úgyhogy mindenképp lásson orvos mert valószínű művileg kell befejezni.

Nem akarok vészmadárkodni, de én is így jártam márciusban, bár én még csak 5 hetes voltam és elment magától, nem kellett műtét hál istennek

2013. dec. 17. 18:45
 22/36 anonim ***** válasza:

Nekem az 5.heten delutanibol nagyon eros volt a csik.

Remelem nincs gond,de szerintem teszteles helyett menj orvoshoz,bar,ha baj van,akkor sajnos nagy valoszinuseggel nem tudnak semmit csinalni :(

2013. dec. 17. 20:10
 23/36 anonim ***** válasza:

Bízom benne hogy minden rendben van.

Mindenképp jelezz.

2013. dec. 17. 20:41
 24/36 anonim ***** válasza:
Szerintem se várj csütörtökig,menj el holnap nézzenek meg! Drukkolok
2013. dec. 17. 21:10
 25/36 A kérdező kommentje:
Hát, nagyon kedves volt az ügyeletes orvos...először megkérdezte, minek keltettük fel...majd leordította a hajam, hogy ezért kórházba megyek? Egy 6-7 hetes terhességet a természet megold, ha úgy van...nem lát semmit, és nem vagyok terhes...2 hét múlva menjek vissza kontrollra....ennyi...
2013. dec. 18. 07:56
 26/36 anonim ***** válasza:

Sajnálom kérdező :(

De azért... Ilyen hozzáállással, és alapossággal, én nem venném 100%-ra amit az orvos mondott. Nem akarok hiú reményt kelteni egyáltalán, de mindenképp nézesd meg magad mással is. Már csak azért is, mert ha volt baba, de elvetéltél, akkor vérezned kéne, kitisztulni, és ha ez nem történik meg, súlyos komplikációk lehetnek. :(

2013. dec. 18. 08:24
 27/36 A kérdező kommentje:
Hát, haza felé vettünk egy digitális tesztet, és megcsináltam..full negatív...felhívtam az orvosom, abba kell hagynom minden gyógyszert, kúpot, hogy el tudjon menni a baba...idén már a másodikat veszítem el....azt hiszem beleőrülök....:(....
2013. dec. 18. 08:51
 28/36 anonim ***** válasza:
ó szegénykém:( Sajnos átéltem én is, tudom milyen rossz érzés. Lombik volt, hogy gyógyszereket kellett szedned? Hát gondolom nem így tervezted a karácsonyt, de fel a fejjel, ma már (hosszú évek távlatából, 2 egészséges gyermek édesanyjaként) tudom, hogy az a sok szenvedésnek és fájdalomnak amin átmentem megvolt a miértje.
2013. dec. 18. 09:44
 29/36 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Nagyon sajnálom és együtt érzek Veled! Én is pár hete veszítettem el a babót. Nagy ölelést küldök!
2013. dec. 18. 10:46
 30/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm az együtt érzéseket...és az ölelést...gondolatban átvettem, jól esett....nem lombik volt, de a koromnál fogva már nehezen jön össze a baba, mint látni is...:(...és idén Ő már a második volt, akit elveszítettünk.... :(
2013. dec. 18. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!