34 hetes vagyok és a védőnő elküldött aneszteziológushoz. Mit fog vizsgálni, miért kell menni?
Figyelt kérdés
Első baba, faros.2013. dec. 17. 13:00
1/10 anonim válasza:
Azért, hogy altatható vagy e. Ha faros marad császároznak. Belgyógyra mindenkit elküldenek terhesen.
2/10 anonim válasza:
A valószínű császármetszés miatt, az anesztes fog (jó esetben) érzésteleníteni vagy altatni.
3/10 anonim válasza:
Azt mondjuk nem értem, hogy miért a védőnő, és miért nem az orvos, és hogy miért ilyen korán. A többit leírták.
4/10 anonim válasza:
Nekem is 35 hetesen kell mennem az aneszteziológushoz. Gondolom azért ilyen korán, hogy ha hamarabb indul meg a szülés, akkor már minden vizsgálat meglegyen.
5/10 anonim válasza:
34 hetesen még tök normális, hogy faros.... Én a helyedben kissé elbizonytalanodnék, jó helyen vagyok-e... Úgy tűnik, a védőnő már spécin képzett, hogy melyik dokinak van túl nagy császáraránya és a hozzá járó kismamákat el is küldi mindenféle vizsgálatra. :-( Nekem az jut eszembe az ilyen esetben, hogy előre fenik a fogukat egy jó kis császárra.... Na az ilyen dokitól mentsen Isten.... :-( Az teljesen biztos, hogy nem a normál terhesgondozás része az aneszteshez való beutalás...
6/10 anonim válasza:
Én is azért csodálkoztam, mert nekem a 39. héten mondta a szülésznő, hogy majd mennem kell aneszteshez, aztán amikor az orvosomhoz mentem, és erre került a szó, mondta, hogy ok, megbeszéljük, de előbb megvizsgál, és lássunk csodát, befordult a drágám. :)
7/10 anonim válasza:
Valóban korai a 34. hét, de ha belegondoltok jön a karácsony, péntektől 2 hétre leáll minden! A 37. héten pedig már simán megszülethet a pici.
8/10 anonim válasza:
Nekem is menni kellett, igaz csak 36 hetesen, de semmit nem vizsgált, csak felvette az adatokat, kérdezte, hogy volt e műtét, kivehető fog van-e, asztma van-e, gyógyszerérzékenység, meg egy csomó mindent amire már nem emlékszem, de csak kérdezgetett. Engem a doki küldött és igen vanna lesetek pl. nálam is a doki biztos volt már 30 hét kröül, hogy nem fog megfordulni és mint utólag kiderült a rövid köldökzsinúr miatt ,csak engem nem akart paráztatni.
9/10 anonim válasza:
Ilyen is van? 1 éve szültem, de nem kellett anesztezhez mennem, főleg nem a terhesség utolsó harmadában. Fura.
10/10 anonim válasza:
Szerintem aneszteshez akkor is menni kell, ha nem faros a baba/nem terveztek császárt, mert egyrészt alakulhatnak úgy a dolgok, hogy mégis császár lesz belőle, másrészt ha természetes úton is szül az ember lánya, feltehetőleg akarhat majd epidurális érzéstelenítőt, amit az aneszteziológus ad be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!