Mikorra várható a babám? Mit kell nézni? A védőnő és az orvos is mást mond, és nem tudom hogy most melyiket nézzem!?
Január 13-án volt az utolsó menstruációm első napja,jelenleg 35hetes terhes vagyok,csak nem tudom hogy mikorra várható a baba.
A védőnő október20-at számolt,míg az orvos október 29-et.
Most akkor melyik időpontot vegyem figyelembe és ha nem indul be a szülés akkor mikor kell bemennem a korházba?
Tök mindegy mikor volt az utolsó menzeszed. Az ovuláció a mérvadóbb. De a terhesség végén már az sem annyira lényeges, hanem a baba méretéből, fekvéséből következtetnek a szülés időpontjára.
Az orvos uh alapján azért csak jobban tudja, mint a védőnő, aki -gondolom- csak a menzeszt veszi alapul.
De még van durván egy hónapod, úgyis mész még vizsgálatra. Beszéld meg az orvosoddal. Ez eszedbe sem jutott, hogy az illetékes orvost kérdezd meg?
Ha bemész a kelleténél másfél héttel előbb, akkor majd a GYK-s kommentekkel indoklod?
Azt tudom hogy az orvos UH alapján számolt,de mindenki azt mondja hogy nem onnan kell számolni,ezért gondoltam kérdezősködök még,mert a doki csak azt hajtogatja..
Nem azért tettem fel a kérdést hogy ez alapján menjek,csak véleményre vagyok kíváncsi!
Hogy az micsoda?
35 hét alatt egyszer sem hallottál róla?
Mondd te hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!