32 hetes terhes vagyok.12 kilót híztam. A védőnő azt mondja hogy most már jó volna megállni. Ez tényleg sok? (62-ről 74-kg)
Ne halgass ra. Vannak aki huszon akarhany kilot hiznak. sEs am is, hogy tudnal megalni? NEm is ertem... A baba most hizik a legtobbet... Te meg ne egyel vagy mi?
En egyebkent 33 hetesen + 13nal jarok. Es senki nem mondta meg h sok lenne. Sot epp azt mondjak h egesz jol allok.
Én csak annyit jegyeznék meg, hogy amennyit meghízunk, annyit le is kell majd adni szülés után (a szüléssel kevesebb mint 10 kg megy le), és leadni sokkal nehezebb lesz, mint nem felszedni többet. Nem kell koplalni, de figyelni kell a kalóriabevitelre. A 3. trimeszterig ugyanannyi kalória kell(ett volna), mint terhesség előtt, a 3. trimeszterben is csak +140 kalórai kell. (2 deci tej vagy egy soványka szendvics)
A szoptatással se mindenkinek megy le a feleleg, én ismerek olyat, aki szoptatás alatt még hízott 15 kilót (9 hónap alatt), mert ha kevesebbet evett, kevesebb volt a tej is.
Szia.
Én a 23.hétig híztam 10 kilót!! :/ Onnantól pedig a végéig még 5-öt,amiből az utolsó 1 hónapban lement 1 kiló.Tehát összességében 14 kilót híztam.Nem foglalkoztam a védőnővel sem,23 hetesen diétára fogott,azt mondta nem ehetek kenyeret csak pufi rizst,meg nem ehetek csokit,csak müzlit meg ilyeneket.Engem nem érdekelt,ha jól esett,akkor elmentem a párommal a cukrászdába és vettünk pár szelet sütit.Mondjuk a müzlit pont szeretem,a vége felé már volt,hogy inkább azt ettem.De nem érdekelt különösebben,hogy mit mond a védőnő.Cukros nem voltam,nem voltam vizes,nem volt magas vérnyomásom,nem volt fehérje a vizeletemben,az égadta világon semmi bajunk nem volt! :) Még adott diétás étrendet is,hogy aszerint egyek.Hazahoztam,belöktem a szekrénybe azt a hülyeséget,nem érdekelt.Úgy ettem,ahogyan nekem volt jó.Ne foglalkozz senkivel sem,tegyél úgy,ahogy neked jó.Egyébként én 92 kilóval mentem szülni,szülés után a kórházból 7 kilóval könnyebben jöttem haza,de még rajtam maradt 7 kiló felesleg.Azóta fogytam még 3.5 kilót,de még mindig van rajtam.Most vagyok 81.5 kiló és 78.5 kilóval kezdtem a terhességet.Már nem is szoptatok,még sem akar lemenni a maradék. :(
4 hós fiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!