Most vagyok 15 hetes terhes, voltam fogdokinál, de nem tudom elolvasni, amit a kiskönyvembe írt. Minden oké, de olvashatatlan az írás. Nektek mit írtak? A védőnő el tudja majd olvasni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 10:19
1/2 anonim válasza:
Az orvosok írásának megértéséhez szerintem külön agy kell, viszont azt vettem észre, hogy ha minden rendben van a vizsgálat alatt, akkor úgy írnak, hogy senki se értse, de ha baj van, akkor olvasható a dolog...
Hogy a védőnőt el tudja-e olvasni, nem tudom. Lehet csak ő is következtetni tud, mi lehet oda írva.
Nekem amúgy csak egy dátum volt a fogorvosi vizsgálatnál, meg pecsét, aláírás. Más nem.
2/2 anonim válasza:
Gondolom, azt írta be, mit csinált veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!