Védőnő lakóhely szerinti?
Figyelt kérdés
A védőnőt lakóhely szerint kell megkeresnem? Én hivatalosan egy másik kerületben vagyok bejelentve lakcím ügyileg, de életvitelszerűen nem ott élek! Ilyenkor melyik kerülethez tartozó védőnőt keressem fel?
Köszönöm a válaszokat!
2013. okt. 10. 09:27
1/7 anonim válasza:
A lakcímkártyán szereplő lakcím alapján akihez tartozol, ahhoz kell járni.
2/7 anonim válasza:
Nem a bejelentett lakcím a lényeg ,hanem hogy ténylegesen hol élsz. Csak egy nyilatkozatot kell tenni hogy valoban ott elsz es nem bejelentett cimeden. Nekem is igy volt.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm kettes! Akkor így teszek majd! Hol kell ezt a nyilatkozatot tennem? Már a védőnőnél kell majd? Egyébként újpest, 4.kerület a hivatalos lakcímem, de zúglóban a 14.kerületben lakok! Tény, hogy nincs messze egymástól a két kerület, de azért mégiscsak szeretnék oda járni ahol élek!
2013. okt. 10. 09:37
4/7 anonim válasza:
Oda kell menned, ahogy ténylegesen laksz. Én másik városba voltam bejelentve, mikor felkerestem a bp-i védőnőt, azt mondta, jól tettem, mert a tényleges lakhelyet vizsgálják, nem a bejelentettet. Így aztán ő lett a védőnőm, pedig nem is ebben a városban laktam papíron :) Azóta már átköltöztem, de anno a szitum hasonló volt :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Kellemes napot mindnenkinek! :)
2013. okt. 10. 09:43
6/7 anonim válasza:
nálam két külön városról volt szó, a védőnő "bemondás" alapján simán ellátott, nem kellett hozzá nyilatkozat
7/7 anonim válasza:
A védőnő fog veled aláiratni egy ilyen nyilatkozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!