Csak a bejelentett lakóhely alapján kijelölt kórházba mehetek ingyenes terhesgondozásra?
Lehetséges.Én is máshova járok védőnőhöz, mint ahol lakok.
Még csak ideiglenes lakcímbejelentés se kellett...Azt nézik, hogy terhesen ne utazgass sokat, és ugye 5 alkalommal meglátogat a védőnő is.Ő se szeretne felesleges köröket róni :)
Köszönöm a válaszokat! :)
Ezek szerint már az első vizsgálatra is mehetek már Pesten? Gondolom ez az első lépés...
Köszönöm!
Egyébként akkor mi van, ha terhesgondozás közben változik a lakcím? Akkor védőnőt is kell váltani?
A védőnőhöz hányszor kell elmenni? Mert ha nem havonta, akkor bejelentett lakcímen is megoldható talán.
Sziasztok!
Nekem is vidéken van a bejelentett lakcímem, de Pesten lakom a páromnál. Ez a cím sehol nincs hivatalos formában feltüntetve. Mikor elmentem először védőnőhöz, semmilyen hivatalos papírral nem kellett igazolnom, hogy valójában hol lakom, vagy ilyesmi. Megkérdezte hova viszem haza majd a babát? Mondom ide, Pestre. Így mindenféle kötekedés nélkül, az állandót beírta lakcímkártya szerint, tartózkodásinak meg azt, amit bediktáltam.
Szóval, sztem csak az a lényeg, hova viszed haza a babát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!