Keveset hízok? Nekem nem gond de a babának?
85kgal kezdtem a terhességem.
A 21.heti védőnös latogatason is ennyi voltam.
24. héten 87,5 Azota még feljött 0,5kg.
Most 26hetes +2napos.
Tehat 6hét alatt 3kg. Eszek iszok de csak a baba nő?meg a melleim. ez nem gond? tudom a java ezutan jön de ilyenkor nem kéne mar többnek lenni? mondjuk se hányos se kivanos nem voltam(még).
Köszi a nyugtato szavakat. Ugyvagyok vele hogy ha gond lenne csak szolt volna orvos vagy védőnö...addig meg nem érdekel mig jok a leletek. Csak néha ugy a fülembe ültetik a bogarat...
Igen elsö baba. vagyis...volt egy vetélésem elötte. Akkor 92kg voltam.annyi azelött sose voltam és nem is szeretném megint ugy elhagyni magam.elkezdtem megint intenziven sportolni de par honap mulva ismét teherbe estem spontan mindenféle segitség nélkül(az elsönél gyogyszereket kellett szednem h legyen peteérésem) és abbahagytam a sportot mert hematomaim voltak. ennek ellenére sem jött vissza ennek nagyon örülök. Én ugy vagyok vele hogy a szülésnél fog ez nekem jol jönni hogy nem vagyok 120kg. kevesebb kockázat. Babának is meg nekem is. Alig varom mar hogy megpuszilgathassam.
Köszi mindenkinek.
Sziasztok! Gondoltam megírom mi lett a vége!
No hát 40. hétre +7kg összesen. Befektettek a korházba terminus tullépés miatt.
Ott bevizesedtem +3kg jött igy fel. Tehát összesen 10kg pluszom volt 41+2hétre mikor is megszületett császárral!És másnap lemázsálltam magam. 6kgal kevesebb voltam.
A baba egészséges tökéletesen átlagos. Talán kicsit dundibb is volt a hosszához születésekor. 50cm és 3570g. 36cm fejkörfogat. Azota 3honapos lassan(egy hét) és formás kis csajszi. 58-60cm 5kg.
A 2hét végére mar ismét a kezdő sulyomon voltam ami azota +/- 2kgokat ingadozik. Voltam mar azota 83kg most jelenleg 87kg. De szoptatok igy nem érdekel egyenlőre a fogyokura. A kevesebb sulyfelszedésnek hála 7db striam lett kb 2cmesek, és nagyon hamar felgyogyultam a császárbol. Könnyebb volt minden igy hogu nem kellett plussz kilot is cipelnem. A hasam sem lóg a hegre,bar most kissé kidülled mert oda szedtem fel a 2kgot. meghát ugye még nem huzodott vissza teljesen a bőr meg a szövetek.
Azt még elmesélem hogy bejöttek meglatogatni a korhazba rég nemlatott rokonok és az egyik egyből ujjal mitogatott hogy milyen kicsi a hasam biztos kicsi lesz a baba.. Hálisten friss infóval szolgálhattam teljesen átlagos méretűnek saccolták. Köszi mindenkinek. Probalok csatolni egy képet az utolso heti pocakrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!