Keveset hízok? Nekem nem gond de a babának?
85kgal kezdtem a terhességem.
A 21.heti védőnös latogatason is ennyi voltam.
24. héten 87,5 Azota még feljött 0,5kg.
Most 26hetes +2napos.
Tehat 6hét alatt 3kg. Eszek iszok de csak a baba nő?meg a melleim. ez nem gond? tudom a java ezutan jön de ilyenkor nem kéne mar többnek lenni? mondjuk se hányos se kivanos nem voltam(még).
Nem gond a babának. Étkezz egészségesen.
A 85 kilóban nyilván van annyi plusz felesleg, hogy ne nagyon kelljen híznod.
Nem tudok egyszerre sokat enni mert akkor nagyon ég a gyomrom. de nem direkt eszek keveset. sőt vannak napok mikor mindenfélét összeeszek. de vanamikor benézek a hűtöbe és nem kell semmi. Amit mindig megtudok enniaz a vajas kenyér sajttal meg tejjel. Pedig nem szeretem a tejet. ennyi a kivanossagom. sok gyümölcsöt eszegetek. sokszor eszek egy nap. de szerintem eleget mert a gypmrom nem szokott korogni. nem koplalok vagy ilyesmi. vitamint is szedek. csak mindenki azt mondja hogy szemböl meg hatulrol nem latszik hogy kismamamvagyok csak oldalrol. meg hogy biztos nem eszek rendesen mert nem kerekedik az arcom vagy beteg vagyok..... de a haskörfogatom az nött rendesen,meg a mellbőségem amit a kollegak is megjegyeztek mar.85 B röl90D re
azt mondjak biztos kicsi lesz a baba meg ilyenek. most mért ijjesztgetik az embert?
Terhessegem 92 kiloval kezdtem 97 mentem szulni es 84 kiloval lettem konnyebb szules utan. Makk egeszseges 4400 grammos kisfiam szuletett.
En se tudtam enni, mert egy egett a gyomrom es az epemmel is gondok voltak. Nem feltetlen kell sokat hizni, ami kell a babanak azt elveszi.
Ne engedd, hogy ilyesztegessenek!
Étkezz egészségesen, vitaminok, ásványi anyagok...
Ha a baba nő, akkor minden rendben van.
Teljesen normálisan hízol: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!