35 hetes vagyok. Nagyon keveset mozog a babám. Nem csak most, egész terhesség alatt ilyen volt. Ez nem gond?
Szia!
Én 38 hetes vagyok és az enyém is nagyon keveset mozgott egész terhesség alatt. Ők ilyenek:) Szerintem ez nem gond. Állítólag az ilyen babák idekint is nyugisak lesznek:)
Szia!
Az jó lenne ha ilyen nyugodt baba lenne. Nekem egyébként nem is szokott erőseket rúgni. Neked sem?
Örülj neki! Az első babám azt csinálta odabent, hogy néha úgy éreztem, egy mókuskerék a méhes, és ő megállás nélkül pörög benne. Már 10 hónaposan elindult magától (rohanva) és azóta meg sem áll. 2 éves ön és közveszélyes. :)
Most a 2. babám teljesen nyugis a pocakban. Én örülök neki. :)
Nem,nekem sem rugdos erősen.
Sok kismama ismerősöm meséli, hogy majd szétrúgja az oldalát meg a bordáját meg ilyesmi. Hát az én kislányom egész nap alszik, néha-néha csuklik vagy kitolja magát az egyik oldalra, meg egy kicsit kapirgászik, de semmi több. Néha meghallgatom itthon szívhanghallgatóval, hogy minden rendben van-e mert furcsállom én is sokszor, hogy alig érzem.
Na de vannak ilyen babák is, örüljünk, hogy ilyen békések és reménykedjünk benne, hogy kint is ilyenek lesznek:)
Kisfiú vagy kislányotok lesz?
Az 1. babám egész terhesség alatt 3 óránként rúgott 2-t és aztán szunyált tovább. Már azt hittem van odabent neki 1 karórája. :)) Ő lány.
Bezzeg a 2. pont fordítva, kis túlzással 3 óránként pihen 2 percet. :) Ő fiú lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!