Nem gond ha a terhesség elején keveset hízok?
Én 173 cm magas és 72 kg voltam a kezdetekkor, most 15 hetes babás vagyok és csak 1 kg-ot híztam, nem aggódom. a pocim is szépen növöget. De félek hogy majd később nagyobb iramban fogok hízni az alkatom miatt!
Mik a tapasztalatok?
Szia.
Hát én a 23. hétig összesen 3 kg-t híztam, aztán elkezdtem vizesedni rohamosan. 3 nap alatt feljött 8 kg. A végére 30 kg-t szedtem fel.
hát akkor minden esélyem megvan hogy sokat hízzak és arra is hogy keveset....
Azt hittem aki az elején keveset szed fel, az később triplán bepótolja, de ez a tévhitem most akkor megdőlni látszik!
én 22 hetes vagyk és én is csak 1kg-t híztam:) eddig....
sztem sok függ az evéstől, a baba úgy is mindent elvon a szervezetedből ami neki kell, legalábbis nekem ezt mondta a védőnőm:)
Szerintem ez egyaltalan nem baj es nem jelent semmit. En 179 cm magas vagyok, 63 kg-mal estem teherbe, a 20. hetig hiztam 2,5 kg-ot. Tehat nem sokat. Es biztosan nem azert, mert tulsullyal inditottam, mert nulla plusz volt rajtam (sokat edzettem, izmos alkatom van).
A 20. hettol lett hatarozott utemu a hizasom, a 34. hetben vagyok es most jarok 9-10 kg-nal. Szinte pontosan heti fel kilo jon fel.
Nem is keves, nem is sok, a magassagomhoz es az indulo testalkatomhoz kepest a doki szerint lehetne akar tobb is. O azt mondta, hogyha nem kezdek el vizesedni, akkor az utolso hetekben ne is szamitsak hizasra (foleg, hogy nyilik a mehszajam, szoval szerinte nem is leszunk egyben a 40. hetig).
Mindenesetre az elso babammal 25 kilot hiztam, az elso ket trimeszterben a tobbseget, 20 kilot (egy lovat is megettem volna egyben), a vegen ehhez kepest mar alig.
Nah, ez mindenkeppen sok volt es csak en tehettem rola. Nem kellett volna. Szulessel 11 kg ment le egyebkent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!