Keveset hízok? Nekem nem gond de a babának?
85kgal kezdtem a terhességem.
A 21.heti védőnös latogatason is ennyi voltam.
24. héten 87,5 Azota még feljött 0,5kg.
Most 26hetes +2napos.
Tehat 6hét alatt 3kg. Eszek iszok de csak a baba nő?meg a melleim. ez nem gond? tudom a java ezutan jön de ilyenkor nem kéne mar többnek lenni? mondjuk se hányos se kivanos nem voltam(még).
szerintem alapból nem kevéssel kezdted a terhességet...22 hetesen fél vagy 1 kilót híztam,meg is dicsért a védőnőm,h ez így rendben van(71kg-ról indultam,de én sokat ettem,sokat hánytam)Most 34 hetes vagyok,és olyan plusz 5kg-nál tartok összesen...(igaz,nekem diétáznom kell,terhességi diabétesz miatt)Viszont még mielőtt ez kiderült,orvosom azt mondta ő max 10kg hízást tart elfogadhatónak összesen.
A baba pedig úgy viselkedik a szervezetedben,mint egy parazita,amire szüksége van,elvonja,max. neked lehetne bajod,de ahhoz nagyon kórosan soványnak kellene lenned szerintem..
ha olyan lesz mint az apja mikor megszületik akkor kapom majd az ivet rendesen hogy na megmondtak.... párom vékony testalkatú magas, 62cm rel és 3.8kg al született. hosszu baba volt. ha a kislanyunk is ilyen lesz tuti ra fogjak h vékony..
mindegy is csak makk egészséges legyen.
Felesleges a súlyod miatt aggódnod, az lenne nagyobb baj, ha sokat híznál. Én 168 cm vagyok és első terhességemet 63 kg-mal kezdtem. Összesen 5 és fél kg-ot híztam és makk egészséges 3200 grammos kisbabám született. Nem kell 20 kilókat hízni ahhoz, hogy a babád egészséges legyen.
Most második babámat várom, szintén 63 kg-mal kezdtem a terhességet és most 34 hetesen vagyok 63,7 kg. Még 1 kg-ot sem híztam, de fel sem merült még bennem, hogy esetleg a baba nem fejlődik rendesen. Ő mindent elvesz a szervezetemből, amire csak szüksége van. A pocakom mérete is ezt bizonyítja. Amúgy terhességi cukorbetegség miatt diétáznom kell, ennek köszönhető ez a nagyon kevés hízás.
Én nem aggódnék a helyedben, mások véleményét, ijesztgetését meg engedd el a füled mellett.
Ha hiszed, ha nem engem folyton azzal fárasztanak, hogy nagyobb a hasam, mint kellene. Van vissza még több, mint 1 hónapom, de mindenki azt hiszi, hogy szülés előtt állok. Fura.
A súlyod miatt ne aggódj, van ott annyi tartalék, ami kell a babának. Inkább az egésszégedre vigyázz!
Gondolom, első baba :)
Sok boldogságot nektek!
Én 51 kilósan kezdtem, és lettem kemény 58:)
Na und? :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!