25 hetes kismama vagyok. Ezen a héten ezek lettek a kicsim méretei: BPD:59mm, OFD:80mm, HC:223mm AC:228mm, FL:43mm. Hogy lehet az, hogy 24+6 napra jósolt, de viszont 850g-ra becsülte? Ami elég sok!
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék mások méreteire is!2013. dec. 5. 11:10
1/7 anonim válasza:
Nem sok. Én 25 hetesen voltam 4D-sen, akkor becsülték a picikémet 862 grammra..:-) BPD: 65mm, OFD:85 mm, AC:212mm, FL:47mm Elvileg itt én 25+1 hetes voltam. Szerintem nincs gond a méretekkel..:-) Amúgy én most már a 37ik héten tartok, de a kedvedért elővettem a leleteket.. Ne aggódj! :-)
2/7 anonim válasza:
Egy hete voltam uh-n. Akkor voltunk 25 hetesek. Ikerbabákat várunk. 900 és 870 g-ok voltak :)
3/7 anonim válasza:
Wow utolsó ez ikrekhez képest nagyon szép súly! :-) Első voltam..
4/7 anonim válasza:
2-es vagyok.
Köszönöm szépen. Mi is csak néztünk hogy már ekkorák :) Nem tudom hogy a végére hogy fogok kinézni. 160 magas vagyok és vékony testalkatú. Csak a hasam nő :)
5/7 anonim válasza:
Szerintem aranyos lesz! Programozott császárra készültök? Hol fogsz szülni?
6/7 anonim válasza:
2-es vagyok.
Nem programozott császárra készülünk. A dokim csak annyit mondott hogy készüljünk a császárra. Még az utolsó pillanatban dőlhet el hogy mi hogy lesz :) Győrben fogok szülni
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! :) Tegnap voltam dokinál és ő azt mondta, hogy egy héttel kisebb a lurkó, de ez nem baj! Ő már 700g-ot mért.
2013. dec. 6. 07:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!