32 hetes kismama vagyok. Ma voltam uhon, és a kislányomat 2400grra becsülte a dokim. Tényleg nagynak számít?
nekem 26 hetesen 3200at mondtak, szóval nem hinném, hogy olyan nagy, meg ez semmit nem jelen.
Genetikai uh-ra nem emlékszem mikor volt.
igen,nagy baba.A lányom 32 hetesen 1886gr volt,37. héten 2860gr született.
Első válaszoló max 36 hetesen lehetett akkora babád. :)
2400gramm valóban "sok". De úgy sem tudnak pontos mérést adni. Csak egy kicsit méri el a bpd-t vagy a has körfogatát és már is más súly jön ki. ( ennek a kettő mérésnek az átlagából jön a súly megállapítása).
Nekem pl 31. héten 1400grammot mért az uh-s. Az meg kevés. De a bpd-t is keményen elmérte. 28. Héten is 72mmet mértek és 31. héten 73mm-et:D aztán a dokim közölte, hogy gratulál az UH-nak:D
36hkm
valóban sok. nekem 2 kg-ra becsülték ennyi idősen, s arra azt mondta, hogy a normál felső kategóriájába esik a súlya.
de aztán hány olyan eset volt, hogy félremérték. szerintem ezzel ne is foglalkozz. tenni úgyse tudunk semmit ellene :)
38hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!