Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megfürödhetek tóban? Nem...

Megfürödhetek tóban? Nem áztatni akarom magam, csak épp megmártózni, ha nagyon melegem van. Egész nap tóparton leszünk.21 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2008. júl. 12. 06:47
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

Nekem volt olyan ismerősöm aki rendszeresen járt tópartra és úszott is. Nem volt semmi gond.

Szerintem időnként megmártózhatsz.

Arra kell inkább vigyáznod,hogy ne legyen nagyon hideg a víz.

2008. júl. 12. 07:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha zárt a méhszájad akkor csak annyi veszély leselkedik rád mint bárki másra.De hogyha hüvely gombát kapsz el azt így nehezebb kezelni.Egy tó azért elég nagy, és mostmár figyelnek a víz minőségre is...azt hiszem.
2008. júl. 12. 08:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha zárt a méhszáj akkor nyugisan fürödjél. Én még a 40-dik héten is vígan lubickoltam a Balatonban.
2008. júl. 12. 09:10
 4/4 anonim ***** válasza:
természetes vízben lehet. uszodába, strandra ne menj, mert ott sokkal nagyobb a fertőzésveszély.
2008. júl. 12. 11:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!