Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
sziasztok! sajnos nem találtam választ a kérdésemre a neten. 9 nap van még a menstruációmig, de kb 8-10 napja brutálisan fáj a mellem meg is van duzzadva illetve reggelente szédülök és ma már hányingerem is volt főzés közben. Az utolsó mensim első napja 2025.01.30 és az app szerint átlagosan 42 naposak a ciklusaim. Érdemes csinálni egy tesztet vagy várjam meg ezt a 9 napot hátha megjön és csak a szervezetem szórakozik? köszönöm a válaszokat! Szép napot kívánok!

ma 12:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Ilyen hosszú ciklusnál ezt megtippelni sem lehet. Vagy igen vagy nem. A tüneteid alapvetően sima pms tünetek. Ovu után ezek teljesen normálisak.

A szédülés és hányinger miatt én simán csinálnék egy tesztet, az átlagod ugyan 42 nap, de lehetett most rövidebb ciklusod is. Ilyen esetben, ha babát terveztek nagyon javasolt lh tesztet csinálni a ciklus alatt, hogy tudd, mikor van, vagy van e egyáltalán ovu és akkor azt is tudnád, mikor esedékes a mensi. Ez így most találgatás és nem létezik olyan tünet, ami csak terhesen van jelen, leszámítva a mensi elmaradását. Ha tudnád 7 év alatt hányszor hittem, hogy terhes vagyok XD A hányáson kívül minden tünetem megvolt, hol egyszerre, hol csak pár tünet... amikor meg terhes lettem, az meg valahogy egyértelmű érzés volt, vagy épp nem volt egy tünetem sem.

A tesztbe nem halsz bele, ha ilyen erős tüneteid lennének terhesség miatt, már most pozitív lenne a teszt. Ez az egy ami viszont tuti fix, ha tünet van amit terhesség okoz, akkor a hcg teszt pozitívat mutat. Ha nem lesz pozi, akkor nem terhesség okozza. Ez ennyire egyszerű.

ma 12:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a gyors választ!
ma 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!