Hőhullám 35 hetes terhesen ?
Figyelt kérdés
Másnak is volt vagy van hőhullám ? Iszonyat rossz. Éjszaka erre ébredtem fel és enyhe hányinger kísérte. Alig bírtam vissza aludni. Most napkozben is nagyon sűrűn jelen van. Ez baj lehet?ma 16:04
1/3 anonim 

válasza:

Nekem 34 hetesen volt, éjjel nappal random levert a víz, mintha kiakartam volna gyulladni. Semmi extra csak terhesség 😁
2/3 A kérdező kommentje:
És szülés végéig meg maradt?
ma 17:17
3/3 anonim 

válasza:

Nem, nálam elmúlt. Holnap leszek 36 hetes. De valamikor a második trimeszterben is volt pár ilyen nap... az elsőben meg megakartam random fagyni. Szó szerint a semmiből elkezdtem fázni, még az ujjaim is lilák voltak ... Kolléganőm meg pislogott, hogy 26 fokba hogy tudok megfagyni xD Ezek a terhesség szépségei :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!