Ki hány hetes terhes kortól kezdett el vásárolni, rendezni a ruhákat kis ágyat stb?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy ki hány hetesen kezdett el vásárolni a picurjának és mikor lett kompletten kész a kiságya és a kisszobája?
20+2htk :)
2013. dec. 4. 10:56
11/13 anonim válasza:
Sztem nálunk a 18 hetes genetika után fognak gyűlni a dolgok. A szobákat tavasszal fogjuk festeni és át/berendezni. Május-júniusra lesz babánk.
12/13 anonim válasza:
28 hetes vagyok. Kiságyat és babakocsit kaptunk, úgyhogy az itt van már kb. a 15. héttől kezdve. Másfél szobás lakásba érkezik a pici, eddig mi voltunk a kisszobába, a nagy amolyan nappaliétkező volt. Múlt héten már kikültöztünk, így kisszobában már csak a picúr dolgai vannak. Pelenkázót a párom csinál majd (asztalos). Kisruhákat még egyáltalán nem vettünk, leszámítva egyetlen egy darabot, amit kb. a 18. héten szereztem be, mondván, terhes vagyok, jön a picúr, legyen már valamije :D Egyéb apróságok, mint törlőkendő, pelenka, popsikrém, ilyesmik, még semmi nincs. Február végére vagyok kiírva, az új évvel rohamosan fogjuk ezeket beszerezni, nehogy kicsússzunk az időből :D Anyósom mondja mindig, hogy nem is szabad ennyire előre venni, mert balszerencse. Mi nem vagyunk babonásak, mégis így alakult. De tény, hogy kisebb és könnyebb pocakkal egyszerűbb a vasalás, pakolás rakodás, ezért úgy gondolom, hogy jobb lett volna előbb elkezdeni :D
13/13 anonim válasza:
Most 32hetes vagyok.az elsö rugit 16hetesen vettem,18hetesen tudtuk meg a nemét akkor megvettük a baba kocsit,kiságyat és jópár dolgot. Még pár dolog hiányzik azt Vasárnap megvesszük.A mosást tegnap kezdtem el.A kiságyat Karácsonykor szereljük össze,akkor leszek 34-35hetes.Elöbb nem akarjuk,mert így is rossz lesz még pár hetet nézegetni.Már nagyon-nagyon várjuk a kisfiunkat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!