29 hetes terhes vagyok. Ma elmentem vásárolni és vittem a kasszáig kb 8-10 kg-ot, de nem emeltem csak a karomra raktam és úgy vittem, mert tálcás volt és kb 2 percig tartott az út. Árthattam vele a babának?
Figyelt kérdés
2008. febr. 8. 17:58
1/2 anonim válasza:
Szerintem ne izgulj,mert már nem az elején vagy a terhességnek és elég erős a babád.Én néha megfeletkeztem magamról és 9hetes terhesen megemeltem egy 15kg-os kutyatápot és a babának semmi baja:-)pedig akkor még igen sérülékenyek.
Régen nem vitték túlzásba az aggódást és nem figyeltek oda ilyesmire és mégis rendben volt minden.Anyósom anno a 7.hónapig dolgozott egy kisboltba és nap mint nap teli sörös rekeszeket emelt meg és 3egészséges gyermeknek adott életet.Ha bajt csináltál volna már éreznéd és nem ide irogatnál:-)
2/2 anonim válasza:
Ne aggódj,ha nem a "hasizmoddal" emeled,csak a karoddal, úgy nem lesz gond. Én minden hétem egyszer megyek nagy bevásárlásra,8-10 kilót én is cipelek,de még nem volt baj. Jó, azért óvatosan cipelem és odafigyelek, de inkább a terhesség elején veszélyes ez, akkor még nagyobb a vetélés kockázata. Jó és egészséges babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!