Mit vegyek? 23 hetes terhes vagyok és nem sokára el akarok kezdeni vásárolni. Január végére vagyok kiírva és fiam lesz. Leírnátok, hogy milyen ruhákat vennétek és mennyit?
Én 56-os,62-es méretböl vennék 10 bodyt,Ugyanennyi rugit,ha lehet plüss anyagut,elöl gomboloat.
5 kis zokni,2-3 harisnya.2 sapi,1 kesztyü,egy overàll(a talpasra gondolok)
5 darab pizsi .10-15 textilpelenkabüfizetetéshez.Fürdéshez.
Egy ksikabàt,vagy meleg kardigàn,bàr ha overàllt veszel,akkor nem fontos.
Azt hiszem ruhanemükböl ezek a fontosak,aztàn ahogy nö idöközben làtod milyen az idö,mit kell neki vàsàrolni.Bldog babavàràst
mintha én írtam volna a kérdést!
Csak annyit kontárkodok bele, hogy a harisnyanadrág mekkora kell legyen? És mikortól adnak ilyet a picibabára?
Csak nem tudom elképzelni, hogy miért kell harisnyanadrág is, ha van rugi. A harisnyát a rugi alá kell húzni?
Szerintem semmiképpen nem érdemes szülés előtt sok ruhát vásárolni, mert nem tudod előre, hogy mekkora babád fog születni.Szóval csak egy-két 56-os ruhát, és egy-két 62-est, a többit meg szülés után, vagy ha nagyon sürgős, a párodat is eltudod küldeni egy két rugit venni:)Az egyik ismerősömnek pici babája született, rohangászhattak az 50 es méretű ruhák után:)
Engem is gyötör a vásárolhatnék, eddig ilyeneket vettem hogy:kiskesztyű, előke, bébifésű, hangosmesekönyv,amit éppen meglátok és akciós:)Szóval a lényeg, hogy ruciból előre sokat ne :)
Jó vásárolgatást:)
Szia! Én is január végén szülök :) Nekem a kis sapkák, a rugdalózók és a kombidresszek már a szekrényben sorakoznak. Harisnyát nem készülök venni. Feleslegesnek tartom, itthon fűtés lesz, kint pedig úgyis nagyon vastag bundazsákban vagy overálban lesz majd +kispléd. Téli babával úgysem szaladunk 1-2 hetesen még ki! Hálózsákot kell még vennem, abban fog aludni, alatta body.
Én 56-ossal nem nagyon készülök, mert a testvérei 4 kg fölött, 56 cm-rel születtek, lehet, hogy Ő is ilyen nagy lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!