Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Márciusi babának milyen ruhát...

Atroposz kérdése:

Márciusi babának milyen ruhát vennétek?

Figyelt kérdés
Az már tavasz de márciusban is vannak még kemény fagyok ekkor még a téli ruhák a befutók nem? Az a helyzet ,hogy először szülő nő vagyok és nem tudom milyen ruhát vásároljak az elején.Köszönöm a válaszaitokat.
2011. okt. 18. 09:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én lányom február végén született. Márciusban még kellettek a téli cuccok. Mondjuk a vastag overált nem használtuk már, de egy közepesen vastagot igen. Alá hosszú ujjú body, nadrág, pulcsi. Mondjuk én nem szerettem a rugdalózót, de az is praktikus.
2011. okt. 18. 09:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindenképp hosszú ujjú badykat, érdemes csak 1-2 56-ost és inkább 62-est, mert az ujja így is -úgy is hosszú lesz, bár ez függ a baby méretétől, de az én fiamra az 56os kb. egy hétig jött fel, pedig 3.70-el született. Érdemes 1-2 poláros kocsikabát, kispulcsi, ja és amit én itthon szerettem nagyon pamut, vagy kötött kismellény h.ujjú badyra kis nadrággal (nekünk a rugik nem voltak jók mert ami mellkasban jó lett volna abba 2x belefért hosszra)
2011. okt. 18. 09:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2011. okt. 18. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!