Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Mit vennétek a...

Kismamik! Mit vennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Papasan vagy babzsákfotel?

Kb egy árkategória, de nem tudom eldönteni...egyre kényelmetlenebb a fekvés is, a ülés is...

Próbáltam már mindkettőt, kényelmesek, bár a papasan-ba talán szoptatni is tudok majd, a babzsák fotelben nemigen :)

Ezenkívül akinek van tapasztalata érdekel minden róluk, mert hiába szoptatóspárna, polcolom magam, derekam támasztom, sehogy nem jó már :)

6hónapos km

2011. ápr. 25. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem van itthon babzsákfotelem, de még bab nélkül is nehézkes felállni belőle , nemhogy így 8-9 hónapos terhesen:)

A papasan már jobb egy fokkal (régebben volt) de szoptatáshoz az sem túl jó. A szoptatáshoz a legfontosabb sztem, hogy ne legyen túl süppedős, legyen masszív, és mindenképpen legyen karfája.

Itt egy link, ezek mondjuk nagyon drágák (az én pénztárcámnak) de talán a neten találsz hasonlókat olcsóbban.

[link]

Én ültem olyanban ami az első képen látható, egy álom... de az ára rettentő...:)

Én most várom a másodikat, az elsőnél vettem szoptatóspárnát, de nekem az sem jött be igazán, az elején olyan pici volt a baba, hogy sehogyan sem volt kényelmes. Amikor már 1-2 hónapos volt onnantól tudtam használni. Most biztosan sokan lehurrognak, de sztem felesleges pénzkidobás.

Aludni már nekem is kényelmetlen, a gyomorsav miatt félig ülő helyzetben vagyok a legtöbbet, egy kemény párnával a hátam mögött és egy puhával a derekamnál.

Ja és a szoptatás majd kialakul, az is lehet, hogy oldalt fekve az ágyban lesz mindkettőtöknek a legkényelmesebb!

További szép babavárást és minden jót!

2011. ápr. 25. 20:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekünk volt papasan. Terhesen imádtam benne ülni, de a kiszálláshoz a végén daru kellett. :) Szoptatni sosem próbáltam benne, talán csak egyszer, de akkor is úgy hogy behelyezkedtem, és odaadták a bébit. Majd elvették... (császáros voltam, tehát nulla hasizom volt szülés után)

Babzsákfotel: Attól függ mekkora. De kétlem, hogy lenne akkora, amibe gyerekkel tudnál ülni, meg szoptatni, kiszállni.

2011. ápr. 25. 20:45
 3/6 A kérdező kommentje:
persze nem a szoptatas a lenyeg,mert ahhoz van kulon kanapenk,csak ha mar veszek,akkor olyat akarok ami esetleg nem csak terhesen kenyelmes....
2011. ápr. 25. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:

A szoptatashoz egyik sem tul jo otlet, sot, meg tapszeres eteteshez sem. Azert mondom, mert etetes, szoptatas kozben nagy esellyel be fog aludni a pici, akkor pedig az lesz a cel, hogy minel gyorsabban, minel kevesebb alvo baba mozgatassal juss el a kisagyig. A karodban lesz a gyerek, azzal nem tudod majd huzni fel magad. Ha pedig lendulettel akarsz felallni, akkor a gyerek is lendulni fog.

Nah mindegy, ez csak egy tipp, de nekem egyik sem jott be, pedig van/volt mindkettonk.

Szoval inkabb az alapjan vedd meg, hogy melyik tetszik neked jobban.

2011. ápr. 25. 21:10
 5/6 A kérdező kommentje:

köszi, de 2.baba és nem a szoptatás lenne a lényeg ahogy említettem, hanem a kényelem

a szoptatás úgyis a kis kanapén történne :)

2011. ápr. 26. 08:04
 6/6 anonim ***** válasza:

2. vagyok

kényelemben szerintem a papasan viszont verhetetlen. Ne a legkisebbet vedd meg! Nekünk kikából való volt. Elé gurítottam egy nagy labdát, és már a lábam sem lógott.

Amit az előbb kihagytam, míg pici volt a pici, sokszor aludt is benne. :)

2011. ápr. 26. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!