Kismamik! Mit vennétek a helyemben?
Papasan vagy babzsákfotel?
Kb egy árkategória, de nem tudom eldönteni...egyre kényelmetlenebb a fekvés is, a ülés is...
Próbáltam már mindkettőt, kényelmesek, bár a papasan-ba talán szoptatni is tudok majd, a babzsák fotelben nemigen :)
Ezenkívül akinek van tapasztalata érdekel minden róluk, mert hiába szoptatóspárna, polcolom magam, derekam támasztom, sehogy nem jó már :)
6hónapos km
Szia!
Nekem van itthon babzsákfotelem, de még bab nélkül is nehézkes felállni belőle , nemhogy így 8-9 hónapos terhesen:)
A papasan már jobb egy fokkal (régebben volt) de szoptatáshoz az sem túl jó. A szoptatáshoz a legfontosabb sztem, hogy ne legyen túl süppedős, legyen masszív, és mindenképpen legyen karfája.
Itt egy link, ezek mondjuk nagyon drágák (az én pénztárcámnak) de talán a neten találsz hasonlókat olcsóbban.
Én ültem olyanban ami az első képen látható, egy álom... de az ára rettentő...:)
Én most várom a másodikat, az elsőnél vettem szoptatóspárnát, de nekem az sem jött be igazán, az elején olyan pici volt a baba, hogy sehogyan sem volt kényelmes. Amikor már 1-2 hónapos volt onnantól tudtam használni. Most biztosan sokan lehurrognak, de sztem felesleges pénzkidobás.
Aludni már nekem is kényelmetlen, a gyomorsav miatt félig ülő helyzetben vagyok a legtöbbet, egy kemény párnával a hátam mögött és egy puhával a derekamnál.
Ja és a szoptatás majd kialakul, az is lehet, hogy oldalt fekve az ágyban lesz mindkettőtöknek a legkényelmesebb!
További szép babavárást és minden jót!
Nekünk volt papasan. Terhesen imádtam benne ülni, de a kiszálláshoz a végén daru kellett. :) Szoptatni sosem próbáltam benne, talán csak egyszer, de akkor is úgy hogy behelyezkedtem, és odaadták a bébit. Majd elvették... (császáros voltam, tehát nulla hasizom volt szülés után)
Babzsákfotel: Attól függ mekkora. De kétlem, hogy lenne akkora, amibe gyerekkel tudnál ülni, meg szoptatni, kiszállni.
A szoptatashoz egyik sem tul jo otlet, sot, meg tapszeres eteteshez sem. Azert mondom, mert etetes, szoptatas kozben nagy esellyel be fog aludni a pici, akkor pedig az lesz a cel, hogy minel gyorsabban, minel kevesebb alvo baba mozgatassal juss el a kisagyig. A karodban lesz a gyerek, azzal nem tudod majd huzni fel magad. Ha pedig lendulettel akarsz felallni, akkor a gyerek is lendulni fog.
Nah mindegy, ez csak egy tipp, de nekem egyik sem jott be, pedig van/volt mindkettonk.
Szoval inkabb az alapjan vedd meg, hogy melyik tetszik neked jobban.
köszi, de 2.baba és nem a szoptatás lenne a lényeg ahogy említettem, hanem a kényelem
a szoptatás úgyis a kis kanapén történne :)
2. vagyok
kényelemben szerintem a papasan viszont verhetetlen. Ne a legkisebbet vedd meg! Nekünk kikából való volt. Elé gurítottam egy nagy labdát, és már a lábam sem lógott.
Amit az előbb kihagytam, míg pici volt a pici, sokszor aludt is benne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!