28 hét körüli kismamik! Megvan már minden a babának? Mit kell még vennetek?
Igen lassan már mindene meglesz. Kád, pipere dolgok, pelenka stb. még szükséges. Ami jobban aggaszt az az hogy még a szobájával nem vagyunk kész. (közös lesz az elején)Nekifogtunk de ki fogunk futnia az időből.:(
Nekem még semmim sincs, így nem lesz kórházi csomag össze állítva még egy ideig. Remélem nem siet majd, hogy mindennel elkészüljünk:)
Kedves 14:18-as! Én vagyok az előző..:)
Köszönöm a jó tanácsot, igyekszem megfogadni! Valóban nekem is első baba lesz, kapok jobbról-balról tanácsokat, aztán a fejem már olyan, mint a szita, azt sem tudom, kire hallgassak..de azért a hőmérő csak kell az elején, nem? Elsőre nem tudom megállapítani, hány fokos a víz..én a forrót szeretem, de a pici valószínűleg nem..:))
Sziasztok!Örülök,hogy ennyien írtatok:).Nekünk is már csak pár apróság kell.A kiságy,pelenkázó,kád,ruhácskák,pelus,takarók stb megvannak.
Ágynemű még nekünk sincs azt kapunk ajándékba karácsonyra szerintem az később is jó lesz a babának.Hálózsákból csak egyet vettünk,mert állítólag nem minden baba szereti.Ami még kell:cumisüveg legalább egy,vízhőmérő,lázmérő,orrszívó.
Még van időnk,remélem:).
Jaj egy kicsit izgultam hogy megharagszol de örülök hogy nem:-) Csak jó volt olvasni a soraidat olyan kis igazai első babás lelkes:-) (ne érts félre én is lelkes vagyok de mire eljut az agyam hogy mi kéne még már fáradt vagyok nagyon - 2 éves mult a lányom). Na szóval persze kell a vizhőmérő az elején aztán megszokod a víz hőjét és már tudod a csap állást is akkor elteheted. Ha van ismerős akkor érdemes mindent kölcsönkérni. Tudom nem nagy összeg de sok kicsi sokra megy. Egy hónap után nyugodt szivvel visszadhatod!
A hálózsák azért jó mert majd fogod látni hogy babád ujszülöttem is rengeteget mozog nem csak a keze a lába is összegörnyed stb. Hiábba ujjatlan jó meleg a hálózsák adsz alá egy hosszuujju bodít elég. (ha a szobában 22 fok körül van. Ha nem akkor adjál rá egy vékonyabb rugit na ugy tuti elég lesz. A takarót sajnos hamar lerugják. Én addig használtam a hálózsákot amig le fel nem állt a lányom után elég az ágynemű is.. Ha hálózsákban feláll az életveszély nem tud benne lépni és elesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!