Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hét körüli kismamik!...

28 hét körüli kismamik! Megvan már minden a babának? Mit kell még vennetek?

Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 14:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
pelust, pelenkázóra lapot, hálózsákot, a kórházi cuccomat össze kéne rakni gyerekruhákat rendezni, semmire sincs időm de majd igyekszem...
2010. nov. 12. 14:13
 2/21 anonim ***** válasza:
Én pont most töltöttem a 28. hetet. Nagyon sok mindenünk megvan már, ami még nincs, az készülőben (pl kiságy, pelenkázó, ezeket apukám készíti). Babakocsi, hordozó és rengeteg ruhácska van már, de még mindig sok apróság hiányzik, pl kád, vízhőmérő, ágynemű, stb..Mi majd pelust is szeretnénk venni legkésőbb a jövő hónapban, hogy mire a baba megérkezik, legyen itthon "készlet"..
2010. nov. 12. 14:14
 3/21 anonim ***** válasza:
0%
Előző:-) bocsánat de olyan aranyos vagy:-) Vizhőmérő meg ágynemű felesleges:-) A vízhőmérőt az első heéten használod aztán jó lesz a könyököd is. Ágynemű helyett ajánlanám a hálózsákot a legjobb dolog nem kell éjszaka takargatnod a babád. Első babásként én is belestem ezekbe most a rutin már megvan. Persze nyugodtan vedd meg és használd nem akarlak lebeszélni róla!
2010. nov. 12. 14:18
 4/21 anonim ***** válasza:

Igen lassan már mindene meglesz. Kád, pipere dolgok, pelenka stb. még szükséges. Ami jobban aggaszt az az hogy még a szobájával nem vagyunk kész. (közös lesz az elején)Nekifogtunk de ki fogunk futnia az időből.:(

Nekem még semmim sincs, így nem lesz kórházi csomag össze állítva még egy ideig. Remélem nem siet majd, hogy mindennel elkészüljünk:)

2010. nov. 12. 14:34
 5/21 anonim ***** válasza:

Kedves 14:18-as! Én vagyok az előző..:)

Köszönöm a jó tanácsot, igyekszem megfogadni! Valóban nekem is első baba lesz, kapok jobbról-balról tanácsokat, aztán a fejem már olyan, mint a szita, azt sem tudom, kire hallgassak..de azért a hőmérő csak kell az elején, nem? Elsőre nem tudom megállapítani, hány fokos a víz..én a forrót szeretem, de a pici valószínűleg nem..:))

2010. nov. 12. 14:37
 6/21 anonim ***** válasza:
Megint 14:14-es vagyok..és a hálózsákban a felsőteste nem fázik? Mert van ugyan ilyenünk, de az egy ujjatlan cucc..csak magamból indulok ki..én szeretek nyakig betakarózni..:)
2010. nov. 12. 14:40
 7/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Örülök,hogy ennyien írtatok:).Nekünk is már csak pár apróság kell.A kiságy,pelenkázó,kád,ruhácskák,pelus,takarók stb megvannak.

Ágynemű még nekünk sincs azt kapunk ajándékba karácsonyra szerintem az később is jó lesz a babának.Hálózsákból csak egyet vettünk,mert állítólag nem minden baba szereti.Ami még kell:cumisüveg legalább egy,vízhőmérő,lázmérő,orrszívó.

Még van időnk,remélem:).

2010. nov. 12. 14:49
 8/21 anonim ***** válasza:
Idő még van...nálunk is inkább a pénz a kérdés..hogy mindenre jusson. Szerencsére nagyon sokmindent kaptunk, de a ruhácskák egy részét turiban vettem, a babakocsit vaterán, stb..
2010. nov. 12. 14:52
 9/21 anonim ***** válasza:

Jaj egy kicsit izgultam hogy megharagszol de örülök hogy nem:-) Csak jó volt olvasni a soraidat olyan kis igazai első babás lelkes:-) (ne érts félre én is lelkes vagyok de mire eljut az agyam hogy mi kéne még már fáradt vagyok nagyon - 2 éves mult a lányom). Na szóval persze kell a vizhőmérő az elején aztán megszokod a víz hőjét és már tudod a csap állást is akkor elteheted. Ha van ismerős akkor érdemes mindent kölcsönkérni. Tudom nem nagy összeg de sok kicsi sokra megy. Egy hónap után nyugodt szivvel visszadhatod!

A hálózsák azért jó mert majd fogod látni hogy babád ujszülöttem is rengeteget mozog nem csak a keze a lába is összegörnyed stb. Hiábba ujjatlan jó meleg a hálózsák adsz alá egy hosszuujju bodít elég. (ha a szobában 22 fok körül van. Ha nem akkor adjál rá egy vékonyabb rugit na ugy tuti elég lesz. A takarót sajnos hamar lerugják. Én addig használtam a hálózsákot amig le fel nem állt a lányom után elég az ágynemű is.. Ha hálózsákban feláll az életveszély nem tud benne lépni és elesik.

2010. nov. 12. 15:15
 10/21 anonim ***** válasza:
előző vagyok: orrszívóból Ariannát tudom ajánlani két éve töretlenül bevállt!
2010. nov. 12. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!