Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hét körüli kismamik!...

28 hét körüli kismamik! Megvan már minden a babának? Mit kell még vennetek?

Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 14:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nekünk 28 hetesen semmink sem volt, babonából. a 29-en kaptam egy kupont, amit muszáj volt akkor levásárolni, abból vettem egy bodyt, azt nézegettük még hetekig. :)

Igaz, mi sok mindent örököltünk, tehát nem tudtam én a szülésig, hogy többfajta babakocsi van, vagy kiságy...

2010. nov. 12. 15:17
 12/21 anonim ***** válasza:

A kicsire már csak a pelus hiányzik, minden a helyén, kimosva elhajtogatva, aug óta:) Ágyat kell venni már csak a fiunknak. Erre második babások ötlet, mi praktikusabb(telitalpas kárpitos heverő, vagy "rácsos" fenyőágy-heverő, ami alá lehet pakolni) akár a gyerkőc miatt akár a takarítás miatt?

Nekem kell a kórházi cuccot beszerezni, meg elrakni.

2010. nov. 12. 15:30
 13/21 anonim ***** válasza:

off:

A hálózsákokból is van hosszú ujjas. Én kapok kölcsön kettőt, de azoknak nincs ujja. Vettem egyet, abban biztos nem fog fázni a felső teste sem. :)

Nekem még 8 hetem van, amíg elérjük ezt a kort. :)

2010. nov. 12. 15:33
 14/21 anonim ***** válasza:

A hálózsákban nem fázik meg, ha ujjatlan sem, bőven meleg nekik. Ha nagynak érzed az ujját, akkor pár öltéssel beljebb lehet venni.

Tapasztaltam a fiamnál. Nem fázott meg miatta, és sajtkukac álmában, 5percig sincs betakarva:)

2010. nov. 12. 15:33
 15/21 anonim ***** válasza:

15:30-nak. Kicsit más de mi IKEA-s emelteságyat vettünk fát ami alá lehet pakolni. Műanyag dobozt is vettem alá.

Most nem mondom hogy cseréld le az ágyat de pakolni ajánlom:

[link]

2010. nov. 12. 15:42
 16/21 anonim ***** válasza:
30 hetes vagyok és azt hiszem már csak a kád és pár textilpelus hiányzik:).A kórházi csomag bepakolva,a kicsi cucca Apának megmutatva,hogy hova készítettem össze.Első baba és nagyon szeretnénk ha mindene meglenne addig mire hazahozzuk.
2010. nov. 12. 15:47
 17/21 anonim ***** válasza:

Nálunk is megvan már minden. Azért is, mert nem akarok december-januárban sokat mászkálni a nagy tömegben és az üzletekben.

Mellszívót nem vettem még meg olyan dolgokat, amelyek nekem kellenek majd. De azt is lassan megveszem. A bútor is össze van szerelve, csak még nem mostam ki semmit, majd picit később.

2010. nov. 12. 17:32
 18/21 anonim ***** válasza:
Én tegnap töltöttem a 27.hetet.Nekünk már szinte minden megvan a babának.Már csak az a ruhácskája hiányzik,amiben hazahozzuk a kórházból,lepedők,meg eldobható pelenka,popsitörlő...Az én cuccaim azok még nincsenek meg.De decemberben azokat is beszerezzük.Úgy gondolom, hogy nagyon jól állunk.Én nem szerettem volna az utolsó percre hagyni.
2010. nov. 12. 19:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Jesszum...Itt már mindenkinek minden megvan kb? Nálunk gyakorlatilag fordított a helyzet, szinte semmije nincs a kicsikénknek! Kaptunk egy picit rozoga babakocsit, van néhány rugdalózója meg bodyja, de kb ennyi. Kórházi cucc? gyakorlatilag azt sem tudom, mi kell bele. Eddig nem gondoltam, hogy le lennék maradva bármiről is, de úgy látom, bele kell húznunk... Annyira sokat dolgozunk mindketten, nincs rá idő nézelődni, vásárolgatni... :(
2010. nov. 12. 22:26
 20/21 anonim ***** válasza:

Utolsó, ne aggódj, nem vagy nagyon lemaradva.

Nekem az első gyerekem 4hónapos volt amikor normalizálódott minden, azért nem aludt tovább a babakocsi mózesében mert elkezdett forogni...

Volt pár ruhája meg a kocsi, kencék, kiskád, slussz. Kórházi csomagom is 35hetesen lett.

És vígan elvolt a 4hónap alatt. Igaz nyári baba, így azzal a pár ruhával is elvoltunk.

Most csak azért vagyok kész, mert másodikként érkező csemetére minden van, plusz 18hónap a különbség köztük, így nem is volt időm kirakni a kisruhákat, elajándékozni. Öblítettem, hajtogattam, kész is minden.

Amúgy szánjatok rá egy hétvégét, menjetek el tescozni!, ott a gyerekre kb mindent be tudtok szerezni. (pl én a fogarasiba mentem, és azt hittem lehidalok, annyi minden van, és nem csak a tesco színes:) hanem jóminőségű cuccok is, a cheeroki F&F ruhák szuperek, és az első rágókától az utolsó tetra pelusig minden van, árban meg egész kedvező. Igaz nem 0-0 méret, de pl 3pulcsi 3000ft, és igaz vékony fajta de bélelt, vagy nadrág 1000-5000ig, és nem tudja kikúszni sem, avent cuccok is egész olcsón vannak, cumik... És egy helyen van minden, babakocsi is van per pill hauck valami 97ezerért, meg Graco meg valami noname, de láttam kiságyat, járókát, autósülést(nania, Fp), pihenőszéket, játzószőnyeget...))

2010. nov. 13. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!