Megjöttem. Az alhasi feszítés és keményedés ellenére hál'Istennek maradtam C2100-as. A doki szerint ha csak az alhas feszül és nem keményedik az egész poci, az annyira nem gond. Ha az egész poci keményedik jól fent is, akkor az nagyobb gond.
2013. dec. 5. 14:35
12/19 A kérdező kommentje:
Örülök hogy minden rendben :) és nem kellett bent mradnod! viszont nem kellemes akkor sem szerinem.
2013. dec. 5. 15:40
13/19 anonim válasza:
Szia! Voltál dokinál? Mi volt? Remélem minden rendben veletek.
2013. dec. 10. 20:53
14/19 A kérdező kommentje:
Semmi gond nincs szerencsére :) a derekam szokott görcsölni de azt hiszem a favágástól van...:/ Veletek minden oké??
2013. dec. 10. 22:00
15/19 anonim válasza:
óóó, ennek nagyon örülök (: az első kérdező voltam amúgy...és a múlt heti csodásan érzem magam után, ma elkezdett romlani a helyzet. Persze nem vészes, csak már nem megy a sok séta, mert egy idő után, mintha a pici lába beakadna (?) valahol lent a medencecsontomnál és kész vége meghalok úgy fáj :D Úgyhogy a sétákról lemondtam egy időre. Plusz megjelent az előtejem, ami nemhogy megjelent, egyenesen ömlik, úgyhogy néha attól is 'szenvedek', de amúgy minden oké :D
2013. dec. 10. 22:45
16/19 A kérdező kommentje:
Júúúj pedig még egy pár heted van hátra :D
Nekem csak szülés után ömlött a tejem a lányommal.
39 hetesen bicajoztam :d sétálni én se tudtam már nagyon akkoriban.
hogy bírod amúgy ezt az időváltozást?
2013. dec. 10. 22:56
17/19 anonim válasza:
Szerencsére soha nem voltam érzékeny a frontra, fejem pl. még soha nem fájt..a picúron érzem, hogy nem szereti ezt az időt, mert kevesebbet mozog.
Abban bízom, hogy ahogy majd 'megy' feljebb a méhem, megszűnik ez a beakadós probléma, mert igen...azért 2 és fél hónap még nem kevés idő. De lehet, hogy most kapom meg, azt ami eddig kimaradt, mert eddig szerencsére panaszmentes voltam. :D
Ti hogy bírjátok a hideget?
2013. dec. 10. 23:27
18/19 A kérdező kommentje:
Tökéletesen :D Nekem csak a fejem szokott fájni ilyenkor, a picúr meg ugyanúg széjjelrug mint ahogy általában :D
Nekem se volt csak 2-3 hetem "tünetes" azaz hányós. de összeteszem a kezem hogy teljesen ellentétje az első terhességnek.
2013. dec. 10. 23:36
19/19 anonim válasza:
ezért félek már előre a másodiktól...mert az nem lehet, hogy az összes terhességem ilyen szuper legyen...a másodiknál visszakapok majd mindent...rosszulétek, görcsök...mindent, ami most kimaradt. De...ne legyen igazam :D Engem a pici akkor rugdos, amikor alszom. Párom szokta mondani, hogy amikor átölel, ugye érzi, hogy mit csinál a picúr...és hogy jéézusom, én erre, hogy hogy nem kelek fel :D De akkor legalább ő kiélvezi :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!