Mennyire normális az enyhe görcsszerű érzés?
Figyelt kérdés
Első terhességem, lövésem sincs, hogy mi normális érzés, mi nem. 13. hétben járok, időnként nagyon enyhe, görcsre emlékeztető érzésem van, de még nem fájdalom. Néha órákig tart, néha 1-2 percig, néha napokig semmi.
Illetve furcsaság, hogy hasra soha nem híztam, általános hízásnál is inkább teljesen egyenletesen oszlott el a zsír a hasamon-derekamon. Most a köldökömnél pukliszerűen halmozódott fel zsír.
Ez a terhesség miatt lenne? 2-3 kg plusz lehet, de masszív mennyiségű cigit tettem le, gondolom segített a plusz súly felszedésében az is.
2013. nov. 3. 18:35
1/1 anonim válasza:
Szia teljesen normális a görcsölgetés, én 16 hetes vagyok és nekem is napi szinten vannak görcseim nő a méh nyulnak a szalagok. Szedj magnéziumot és nagyon sokat segít majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!