Enyhe menstruciós görcs a 32. hétben normális? Ez még nem lehet jósló, igaz? Lenne még egy kérdésem is.
Figyelt kérdés
A jósló derékfájással együtt jár? Meg van néha enyhe szúrkálás is az alhas és a hüvely körül. Ez miért lehet?
A másik kérdésem az lenne h mit jelent pl. a 10 perces fájás? Az h 10 percenként jelentkezik vagy h 10 percig tart? Bocsi első baba és nem tudom még ezeket a dolgokat.
Köszönöm!
32+3 h km
2013. jún. 22. 04:21
1/4 anonim válasza:
A 10 perces fájás azt jelenti, hogy 10 percenként jelentkezik, nem tart sokáig, 2-3 perc max, majd elmúlik, és 10 perc múlva (ha nézed az időt) újra jelentkezik, aztán egyre sűrűbben. Enyhe szurkálás nekem is van (33+0h km)de nem hiszem, hogy ez jósló, én arra gondolok, hogy a baba feje nyom valamit (3. baba, az első kettőnél is volt ilyen). Néha kimondottan kellemetlen. A jóslóról sokat nem tudok mesélni, nekem egyik gyerkőccel sem volt, csak sok keményedés, derékfájás nélkül.
2/4 anonim válasza:
nekem a 29. héttől kezdődtek jóslófájások. haskeményedés mensiszerű derék és hasfájás de általában rendszertelenül jöttek. volt hogy éjszaka felkeltem rá, kb 5-10 percenként jött, de általában 3 nál többször nem volt egy nap. aztán a 33. héten nem múlt el, 5 őercenként jött, lefürödtem annak ellenére sem múlt el, pedig a jóslófájás elmúlik ha lefürdesz meleg vízbe.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor nekem talán még nem jósló fájás, mert a derekam nem fáj. De akkor miért van 1-2-szer menzi szerű görcs? Keményedésem is van, de az sem sokszor. Van mikor nem tudom eldönteni h a baba miatt van-e vagy sem. Mert amikor sokat mozog, utána érzek olyan furcsa érzést. Remélem h a néhai szúrkálások nem a méhszáj nyílását jelzik... 3 hete még rendben volt, legközelebb csak 1.5 hét múlva megyek dokihoz.
2013. jún. 22. 08:19
4/4 anonim válasza:
Nekem is voltak ilyen fajasok az ejjel. Megeroltettem magam de talan a frontra is erzekenyebbek vagyunk. Mi bementunk ejjel az ugyeletre. Teljesen zart a mehszajam az ertek 3000. Ha ez teged jobban.megnyugtat mutasd meg egy ugyeletes nodokinak es akkor nem idekeskedsz meg agyalsz mert az sem jo.
31 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!