Enyhe mensis görcsök 18-19 hetesen normális?
Figyelt kérdés
Szedek magnéziumot, mégis néha érzem. Nem erős, csak éppen hogy, kb. napi 1-2x nagyon rövid ideig. Ez normális?2013. jún. 21. 19:54
1/4 anonim válasza:
NOrmális.
Az én dokim mindig azt mondta, hogy erős görcs (amikor mozdulni se tudsz a fájdalomtól), magas csillapíthatatlan láz vagy vérzés esetén kell sürgősen ügyeletre menni, amúgy semmi nagy vész, és bármilyen enyhe menstruációs tünet jelentkezhet egész terhesség alatt.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem volt durva sosem. Csak olyan épp felfigyelek rá, sóhajtok párat, hátradőlök vagy kihúzom magam, és 1-2 perc múlva már el is múlt. Csak meglepődtem, azt hittem, csak az első hetekben lesz ilyen, meg majd a végén, amikor kezdődik a szülés. De a frászt hozta rám mostanában :) De akkor ez nem nagy ügy.
2013. jún. 21. 20:13
3/4 anonim válasza:
Nem lehet h a baba nyomja ki magát és azt érzed? Én sokáig azt hittem h görcsölök, de rá kellett jönnöm, h a baba nyom.
4/4 A kérdező kommentje:
Őszintén fogalmam sincs. :) Első baba, nem tudom, mit kellene éreznem, ha kinyomja magát :) Akár ez is lehet. :) Köszi a választ! :)
2013. jún. 22. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!