22 hetes terhes vagyok,20. hét óta visszatérő, enyhe menstruációs görcseim vannak, derékfájdalommal. Normális ez? Vérzés nincs.
Utóbbi két hétben 2x voltam uh-n, baba rendben, méhlepény rendben, 20.héten volt méhszájvizsgálat, ill. lámpával is benéztek mert akkor picit barnáztam,minden o.k.volt. Orvosom azóta szabin van, már így is bekéretőztem csak úgy a klinikára hogy nézzenek már meg, de csak uh-t csináltak, fájásmérőt nem tettek rám.
Rettegek, hogy koraszülés/vetélés jele. Másnak is volt ilyen? A védőnő szerint rendben, ha nem erősebbek mint a menst.görcs, (gondoltam kösz, ha már tök erősek, cseszhetem,beindult.) Kolleganőim szerint normális, amíg nincs keményedés, egy valaki mondta hogy szerinte be fognak fektetni.
Braxton-hicks elvileg nem fájhat, vagy igen? Egy helyen olvastam a neten hogy hasonlíthat menst.görcsre.. Keményedést nem is érzek, csak menst. görcshöz hasonlót lent alhasban, azt viszont sokszor periodikusan, x percenként, amíg el nem múlik, aztán 5 napig megint semmi. Hétvégén utazunk el 250 km-re, nagy kedvvel megyek így...
Kérlek írjatok, bárki érzett -e ilyet félidő körül és normális-e vagy ismét bekapcsolt a paranoiám?
Magnéziumból emelt adagot eszem másfél hete.
nekem azt mondta a dokim, ha sűrűek, akkor menjek vele ügyeletre. nálam 2-3 naponta van 3-4 percre, de ha mozgok, egyből elmúlik, és csak most, a 28-29. héten kezdődött.
elutazni biztos nem utaznék, de ez csak az én parám.
egyébként amikor először éreztem, úgy betojtam, hogy csak felerősödött, ezért ha UH-on, vizsgálaton nem volt gond, próbálj meg relaxálni a görcsölés helyett, és pihenj nagyon sokat!!!
Szia.
Ezeket jóslófájásoknak hívják,és vigyázni kell velük nagyon még ilyen ,,fiatal,, terhességnél,mert koraszülés lehet belőle.
Nekem 22 hetesen kezdődött,csak én keményedtem is mellé.Az orvos a kórházban kíméletre intett,sok-sok pihenésre,semmi megerőltetés,és eltiltott a házas élettől is!
Magnerotot kellett szednem napi 3x1-et,de azt mondta a doki,ha akkor sem jobb,akkor vegyek be nyugodtan még 2-3 szemet pluszba.Volt olyan nap,hogy 7 szemet is be kellett vennem,mert görcsöltem és keményedtem.Neked is rengeteget kellene pihenned,semmi megerőltetés,sok fekvés,semmi cipekedés,semmi sétálgatás!!
Én követtem a doki utasításait,nem is lett semmi baj sem.40+3 hetesen szültem.
Hát csak a legközelebbi boltig,ami nincs annyira messze.
Nekem azért párszor becsúszott a séta(mert már untam az állandó fekvést),elég messzire sétáltam a párommal boltba,és visszafelé azt hittem,hogy megszülök,olyan szinten bekeményedett a pocakom és úgy elkezdett görcsölni.Na akkor megijedtem,hazaértünk,feküdtem is le és vettem befelé a magnerotot.Akkor jöttem rá,hogy ez nem játék!Úgyhogy tapasztalatból mondom,hogy NE sétálgass sokat!!
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!